Appartement te koop in Eixample

“]

 

Appartement te koop in Eixample – Valencia

Als u op zoek bent naar een appartement of penthouse te koop in Valencia stad of specifiek een appartement te koop in Eixample district in Valencia, dan helpen wij u met alle plezier verder. Investeren en kopen in Valencia is heel interessant en een goede keuze. Valencia heeft als stad veel moois te bieden, is nog heel betaalbaar en heeft daarbij een goed aanbod mooie appartementen en penthouses te koop.

Dream Properties Valencia, uw Nederlandstalige makelaar in Valencia, biedt u een breed huizenaanbod in Valencia en omstreken. Van interessante bankbeslagen, prachtige statige appartementen in de binnenstad, een penthouse in het oude centrum of juist een modern appartement bij het strand tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s aan de Costa de Azahar. U zoekt, wij vinden!

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van uw wensen de juiste woning vinden. Valencia stad is onderverdeeld in 19 districten. Eén hiervan is de wijk Eixample. Bent u op zoek naar een huis te koop in Eixample, neem contact op en wij zullen u een selectie toesturen die aan uw wensen voldoet.

 

Appartement te koop in Eixample

Het centrum van de stad met het Plaza Ayuntamiento (o.a. stadhuis) en het belangrijkste winkelgebied de Calle Colon en de wijk Ruzafa. In deze multiculti wijk kunt u terecht voor uitstekend eten en drinken, kunstgallerijen en uitgaan. De Mercado Colon (eten en drinken) is ook een drukbezochte plek.

Dream Properties Valencia is een van de belangrijkste immokantoren op de internationale vastgoedmarkt in Valencia en uw Nederlandstalige makelaar bij de begeleiding van aankoop van een villa, penthouse, appartement of huis in Valencia van alle prijsniveaus.

Een huis kopen in Valencia? Neem contact met ons op en wij staan klaar u te helpen!!

Huizen te koop in Valencia

Om snel uw weg te vinden bij het zoeken naar een huis in Valencia, hebben wij hieronder enkele links naar de wijken in Valencia, met elk hun eigen kenmerken. Nog sneller is natuurlijk het invullen van onze gratis zoekservice. Door het invullen van uw persoonlijke wensen, kunnen wij gericht huizen voor u selecteren die aan uw wensen voldoen.

Appartementen te koop in Valencia:

> appartement in Valencia stad
> appartement in Ciutat Vella
> appartement in Extramurs
> appartement in Cabanyal
> appartement in Campanar
> appartement in La Saïdia
> appartement in El Pla del Real
> appartement in L´Olivereta
> appartement in Patraix
> appartement in Jesus
> appartement in Quatre Carreres
> appartement in Poblats Maritims
> appartement in Camins al Grau
> appartement in Algiros
> appartement in Benimaclet
> appartement in Rascanya
> appartement in Benicalap
> appartement in Pobles del Nord
> appartement in Pobles del Oest
> appartement in Pobles del Sud