Over ons

Makelaar Valencia, kopen zonder zorgen

Staat het kopen van een huis of appartement in Valencia al jaren op jouw wensenlijst? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Neem dan contact op met het team van Makelaar Valencia. Wij zijn jouw Nederlandstalige makelaar in Valencia, onze service staat in het teken van jou begeleiden tijdens het vinden en kopen van een huis in deze regio. Daarnaast brengen wij jou in contact met de specialisten die je kunnen helpen tijdens het aankoop- en verkoopproces. Zo wordt het wel heel eenvoudig om jouw dromen te realiseren.

Het team van Makelaar Valencia

Makelaar Valencia valt onder de vlag van Spaanse Droomhuizen. De leiding is in handen van Erwin Hartgring en Jacqueline van Vliet, die tevens de oprichters en eigenaren zijn. Wij vinden het belangrijk dat de klant altijd op nummer 1 staat en nemen daarom ook het liefst alles uit handen. Dit varieert vaJacqueline van Vliet Dream properties Valencian het opstellen van bijvoorbeeld alle wensen en eisen, het maken van afspraken en de begeleiding bij de bezichtigingen. Het succes van Spaanse Droomhuizen hebben wij dan ook te danken aan onze enthousiaste en professionele manier van klanten begeleiden.

Erwin Hartgring Dream Properties Valencia

Makelaar Valencia is al een aantal jaren gevestigd in Valencia. Hierdoor zijn wij niet alleen op de hoogte van alle ins en outs van de regio, maar hebben wij ook een groot netwerk van specialisten opgebouwd in deze omgeving. Zo is het geen enkel probleem om jou in contact te brengen met ervaren advocaten en juridisch adviseurs, verhuisbedrijven en aannemers.

Vind jouw droomhuis

Indien je zelf al een tijdje op zoek bent naar een woning in Valencia, is het je vast wel opgevallen dat er momenteel een groot aanbod is. Maar hoe vind je nou echt de woning die helemaal voldoet aan jouw wensenpakket? Dit is heel eenvoudig: laat ons deze huizen voor jou zoeken. Makelaar Valencia heeft namelijk een breed aanbod aan huizen, zoals villa’s, finca’s en appartementen (zowel bestaande bouw als nieuwbouw). Of het nou gaat om een gemoderniseerde villa of juist een woning waar nog het een en ander aan moet gebeuren, een appartement in de stad of een landelijke villa op een groot grondstuk: onze zoektocht stopt pas wanneer wij jouw droomwoning hebben gevonden.

Kies voor Makelaar Valencia

Bij ons staat een open en eerlijke benadering hoog in het vaandel. Wij zijn pro-actief en staan niet alleen voor je klaar tijdens de zoektocht naar jouw droomhuis in Valencia, maar ook na die tijd kan je een beroep op ons doen voor advies en informatie. Om te garanderen dat jouw belangen worden behartigd, zijn wij aangesloten bij verschillende makelaarsnetwerken zoals BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) en AIPP (Association of International Property Professionals).

Kies voor Makelaar Valencia, dan kan je rekenen op:

>> Een onafhankelijke en betrouwbare organisatie
>> Het beste aanbod
>> Een betrouwbaar netwerk
>> Keuze uit honderden huizen in Valencia en omstreken
>> De laagste prijsgarantie
>> Efficiënt ingeplande afspraken
>> Alle werkzaamheden op basis van No Cure No Pay

 

Neem nu contact met ons op. Wij zullen je begeleiden vanaf de eerste oriëntatie tot en met de aankoop (en zelfs daarna!).