Over ons

Dream Properties Valencia, uw Nederlandse makelaar in Valencia

Dream Properties Valencia is uw Nederlandstalige makelaar in Valencia en helpt u bij het vinden en kopen van een huis in Valencia. Wij zorgen dat u uw dromen kunt realiseren en onbezorgd tijd in Valencia kunt doorbrengen.

Het team van Dream Properties Valencia valt onder Spaanse Droomhuizen en wordt Jacqueline van Vliet Dream properties Valenciaaangestuurd door oprichters en eigenaren Erwin Hartgring en Jacqueline van Vliet. Passie en service zijn de absolute speerpunten van deze gedreven ondernemers waar de klant altijd op nummer 1 staat.
Dit verklaart dan ook het succes van Spaanse Droomhuizen: een enthousiaste, professionele klantenbegeleiding die uiteindelijk resulteert in het vinden van het droomhuis die past binnen het wensenpakket van de klant!

Erwin Hartgring Dream Properties Valencia Met onze jarenlange ervaring en een groot netwerk in onze regio Valencia begeleiden wij u in het hele proces. Van het adviseren over de mogelijkheden, het formuleren van uw wensen, het sturen van selecties, het maken van de afspraken en begeleiden bij bezichtigingen, maar ook daarna kunt u altijd bij ons terecht. Ook hier kunnen wij u adviseren en in contact brengen met de juiste partijen. Denkt u aan financieel, hypotheek en juridisch advies, aannemers, verhuurbedrijven, verzekeringen, onderhoudsdiensten, etc. Kortom, wij zullen er alles aan doen uw verblijf in Spanje zo zonnig mogelijk te maken.

Huizenaanbod in Valencia

Er is momenteel een groot aanbod aan huizen in de regio Valencia.
Hoe vindt u in dit enorme aanbod precies dat huis dat bij u past?
Eenvoudig. Vertel ons uw wensen en wij helpen u zoeken. Wilt u een modern huis of juist een opknapper? Zoekt u iets midden in de stad of liever wat rustiger? Is het voor uzelf of wilt u rendement op uw investering? Wilt u klein appartement aan de kust, een echt Spaans huis of een exclusieve villa?

Wij staan aan uw kant en zoeken net zolang door totdat wij uw huis hebben gevonden.

Wij zorgen dat u het beste aanbod te zien krijgt dat aan uw wensen voldoet. Dream Properties Valencia heeft een groot aanbod huizen te koop in Valencia, waaronder appartementen, villa’s, bankbeslagen en finca’s, zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

dream properties valencia, uw nederlandse makelaar in valencia

Waarom Dream Properties Valencia?

Bij Dream Properties Valencia kiest u voor:

» uw persoonlijke adviseur ter plekke voor de regio Valencia in uw eigen taal!
» een betrouwbaar netwerk met keuze uit honderden huizen in Valencia en omstreken.
» de mogelijkheid om gratis naar uw Spaanse droomhuis te laten zoeken.
» het beste aanbod met de laagste prijsgarantie.
» alle afspraken efficiënt voor u ingepland.
» een onafhankelijke en betrouwbare organisatie.

Onze belofte aan onze klanten is een open en eerlijke benadering. Wij zullen u persoonlijk helpen bij uw zoektocht naar uw droomhuis in het schitterende Valencia.

Uiteraard zorgen wij dat uw belangen worden behartigd. Hiertoe hebben we een hoge servicegraad en hebben ons aangesloten bij een aantal makelaarsnetwerken, waaronder de AIPP en BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars)

Neem nu contact met ons. Wij zullen u begeleiden vanaf de eerste oriëntatie tot en met de aankoop (en zelfs daarna!).