Referenties

referenties dream properties valencia

Tevreden klanten

In de afgelopen jaren hebben we al veel Nederlandse en Belgische cliënten tot grote tevredenheid mogen helpen aan hun Spaanse Droomhuis.
Onze grootste motivatie is elke keer weer dat wij zulke positieve terugkoppeling van hen krijgen, zodat wij weten dat we de juiste service bieden (en dan nog meer). Onze klanten zijn onze grootste ambassadeurs. Je kunt ieder van hen vragen naar hun ervaringen met Spaanse Droomhuizen / Makelaar Valencia.

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn heel divers: van mensen die willen emigreren, een B&B willen starten of gewoon als tweede huis hier hun vakanties of oude dag willen doorbrengen. Tot mensen hun geld willen investeren vastgoed in plaats van op de bank laten staan. Zij kopen puur als investering en voor (verhuur) rendement.

Het kopen van een huis in Spanje blijft toch een spannende aangelegenheid, die je meestal maar een keer doet. Het aanbod in makelaarskantoren en aanverwante bedrijven bij het kopen van een huis in Spanje is enorm. Dus hoe maak je jouw keuze? Het allerbelangrijkste is dat je vertrouwen hebt dat Makelaar Valencia het beste voor jou zoekt. Dus wij blijven net zolang doorzoeken totdat je precies vindt naar wat je op zoek was. Eerder zijn wij niet tevreden.

Wij begeleiden je ook graag in het hele proces daarna. Je kunt ons altijd bellen of mailen en zullen snel reageren en ook regelmatig met je communiceren, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

Referenties

Hier een aantal reacties van mensen die jou voorgingen en wij hebben mogen begeleiden bij de aankoop van hun villa of appartement in Valencia Stad of regio:

Hans en Sylvia uit Nederland (villa in Villamarchante, Valencia)
“Na ons bezoek aan de stand van Makelaar Valencia op de Second Home Beurs hadden we direct het vertrouwen dat we met Erwin de juiste partner gevonden hadden voor onze zoektocht naar een huis in de regio Valencia. Dit vertrouwen is niet beschaamd. Goed luisteren naar onze wensen, meedenken en snel schakelen heeft ertoe geleid dat we inmiddels de bezitters zijn van een mooi huis in de Valencia regio. Wat ons verder enorm heeft geholpen is Erwin’s netwerk waardoor alles van A tot Z voor ons is geregeld! Last but not least, we hebben het persoonlijk contact gedurende deze periode als enorm prettig ervaren. Muchas Gracias, Sylvia en Hans”

Geert en Linda uit Nederland (appartement in Valencia Centrum, Ruzafa)
“Via een aantal wegen kwamen we bij Erwin van Makelaar Valencia terecht. Het eerste telefoongesprek voelde al gelijk goed. Na twee sessies van 2 dagen waren we er al uit! Erwin en zijn team hebben ons goed begeleid en ons appartementen laten zien in verschillende wijken van Valencia. Daardoor werd ons snel duidelijk in welke wijk wij een appartement wilde kopen: de wijk Ruzafa. Toen dat duidelijk werd konden we snel schakelen. Dank voor de goede informatie, goede begeleiding en goede nazorg. De advocaat naar wie je ons verwees was ook top! Snel en gedegen en spreekt goed Engels !”

Martien en Jeanette uit Nederland (villa in Godeletta, Valencia)
“Wij kunnen terugzien op een zeer prettige begeleiding bij de aankoop van onze vakantiewoning bij Valencia. In Nederland hebben we al contact gelegd met Erwin Hartgring van Spaanse Droomhuizen. Er was meteen vertrouwen. Erwin wist ook meteen aan te sluiten bij onze wensen. Tijdens onze ‘huizen tour’ rondom Valencia bleek het geselecteerde aanbod dan ook goed aan ons wensenlijstje te voldoen. Op een ontspannen manier zijn we gaan bezichtigen en uiteindelijk hebben we het huis waar we het beste gevoel bij hadden gekocht. Dank Erwin en collega’s van Spaanse Droomhuizen, voor de geboden service.De begeleiding is echt geweldig! Korte lijnen en snel schakelen in combinatie met een persoonlijke benadering. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en daar wordt goed op ingespeeld. Wij kijken met genoegen terug op een succesvol traject! “

Marco en Elles uit Nederland (appartement in de wijk Ruzafa, Valencia Stad)
“De begeleiding is echt geweldig! Korte lijnen en snel schakelen in combinatie met een persoonlijke benadering. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en daar wordt goed op ingespeeld. Wij kijken met genoegen terug op een succesvol traject! “

Angelina en George uit Nederland (appartement in de wijk Eixample, Valencia Stad)
“Via het internet kwamen we in contact met Makelaar Valencia. Vanaf het eerste moment verliep de communicatie met Erwin uiterst vlot. Vragen of berichtjes tussendoor beantwoordt hij onmiddellijk. Erwin heeft een uitstekend netwerk en heeft ons een behoorlijk aantal appartementen laten zien. Hij woont zelf ook in Valencia en kent de stad dus goed. Onder het genot van de kopjes koffie tussendoor heeft hij ons goed leren kennen en wist zodanig precies wat we zochten. Het appartement dat we uiteindelijk kochten ( in Gran Via !) stond net een paar dagen te koop en dank zij het snelle handelen van Erwin is het gelukt.. Ook in Valencia moet je er tegenwoordig heel snel bij zijn..! En ook van de advocaat en de aannemer, die hij heeft aanbevolen, hebben we dankbaar gebruik gemaakt. Dank je, Erwin..!!

Hugo en Benjamin uit België (appartement Ruzafa, Valencia Stad)
“From the very first contact till the final meeting at the Notary, everything went smoothly. The communication and guidance was helpful and reassuring.

After hearing so many stories going bad, Makelaar Valencia proved to be the helping hand one needs in taking such important decisions as buying a house abroad.
Thanks!”

Elsa uit Nederland (appartement in de wijk El Botanico, Valencia Stad)

“Sinds mijn eerste bezoek aan Valencia in 2005 heb ik mijn hart aan deze stad verpand. In januari van dit jaar ging een lang gekoesterde wens in vervulling en kocht ik daar mijn appartement, voor vakantie en verhuur (appartementelsavalencia.eu), vlakbij de binnenstad. De begeleiding van Erwin Hartgring in het aankoopproces maakten dat deze stap voor mij behapbaar werd. Hij gaf mij met zijn kennis en informatie het vertrouwen. En de vele contacten die hij heeft maken het aankoopproces en alles daar omheen overzichtelijk. Het wordt daardoor heel doenlijk de zaken geregeld te krijgen. En zo kwam ik dat ik, in combinatie met een dosis geluk en toeval, mijn ideale “referentieappartement” kon aanschaffen, dat ik weken daarvoor op internet had gezien. Een rimpelloos proces, waarin alles op z’n plek viel. Bedankt Erwin!”

 

Ramona en Wiljan uit Nederland (villa in B&B in Gaianes, Alicante)

“Tijdens onze zoektocht naar ons droomhuis voor onze Bed and Breakfast zijn we uitstekend begeleid door Jacqueline. Ze kende onze wensen en speelde hier pro actief op in. Ze bezocht met ons diverse huizen in diverse regio´s, hielp met het proces van aankoop en ook na de aankoop konden we bij haar terecht met vragen. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in onze eigen B&B Finca Soñada. We zijn heel blij dat we onze droom hebben kunnen realiseren mede met behulp van Makelaar Valencia. Lees hier het hele verhaal van hun zoektocht naar hun B&B.”

 

Theo en Jennifer uit Nederland (villa in Villamarchante, Valencia)

“Via de second home beurs kwamen we in contact met het bedrijf Spaanse droomhuizen. Dat kwam mooi uit, want we waren op zoek naar ons droomhuis in Spanje. We hebben in Nederland gezocht op verschillende websites naar panden die ons aanspraken. Het maakte niet uit waar het te koop stond, Jacqueline regelde een stevig bezoekschema aan de door ons uitgezochte huizen. Zo hielden we onze favoriet over. Jacqueline adviseerde ons tijdens het aankooptraject, terwijl er ook nog wel genoeg ruimte was voor onze eigen mening. Het netwerk rondom het aankoop proces is Nederlandstalig en dat is in zo’n onbekend proces wel zo fijn! Kortom een betrouwbare partner in een spannend proces.”

Walter en Gerti uit Nederland (villa in Pebralba, Valencia)

“Ook wij hebben via Makelaar Valencia ons droomhuis gevonden.Vlotte professionele begeleiding zoals ‘wij noorderlingen’ gewend zijn.
Want hoe lekker relaxed ‘mañana’ ook is, als je in het buitenland een huis koopt is het toch wel fijn als je iemand hebt die voor je klaar staat en snel en adequaat handelt.
Erwin en zijn netwerk waren voor ons van onschatbare waarde!”

Friso en Sandra uit Nederland (villa in Lliria, Valencia):

“Wij hebben Makelaar Valencia leren kennen als een zeer betrouwbare partner bij het kopen van ons huis in Lliria. Het grote voordeel is dat ze Nederlands spreken en alle in en outs kennen. Ze geven advies op maat en helpen bij het hele proces. Ze hebben een groot netwerk en hebben ons geholpen bij het vinden van een advocaat. Zo n advocaat heb je wel nodig bij het kopen van een huis in Spanje. Daarnaast zijn het ook gewoon erg vriendelijke mensen en zeer prettig in de omgang. Kortom als je een huis zoekt in Valencia of elders in Spanje moet je bij Spaanse Droomhuizen of Makelaar Valencia zijn !!!”

Familie Alderlieste uit Nederland (appartement in Cabanyal, Valencia):

“Op de Second Home Beurs hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met Erwin. Wij waren op zoek naar een goede investering in Valencia City. Na de eerste selecties ontvangen te hebben, zijn wij met Erwin op pad gegaan en hebben verschillende appartementen bezichtigd. We hadden geen hoog budget, dus de uitdaging was groot. Maar we hebben een goed gerenoveerd appartement in Cabanyal gevonden. Spaanse Droomhuizen – Makelaar Valencia heeft ons zeer goed geadviseerd in de weg die wij moesten gaan bewandelen. Van bank tot advocaat en van een betrouwbare verhuurpartner tot Ikea. Wij zijn over Makelaar Valencia erg goed te spreken en kunnen deze organisatie aan iedereen aanbevelen!!”

Lutgart en Erik uit België (villa in Lliria, Costa Valencia):

“”We leerden Makelaar Valencia – Spaanse Droomhuizen en Jacqueline kennen op de Second Home Beurs in Gent, waar ze de regio Valencia promootte. Aanvankelijk zochten we een vakantiehuis in Alicante. Jacqueline was zo enthousiast over Valencia dat we besloten in die regio een huis te zoeken. Al snel reisden we af naar Valencia om onze zoektocht aan te vangen. Jacqueline straalde vertrouwen uit, luisterde goed naar wat we precies zochten, voelde goed aan wat we wilden. Ze gaf veel informatie over de streek, het reilen en zeilen van de Spanjaarden. Tips waar we nu nog veel aan hebben. Jacqueline begeleidde ons van a tot z, zocht onder andere een advokaat, die dan weer voor een contactpersoon bij de bank zorgde (een Spaanse bankrekening is verplicht). We voelden dat Jacqueline oprecht geïnteresseerd was en het beste met ons voorhad. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Op onze vragen en mails kregen we altijd snel een antwoord. Ook na het sluiten van de koop. Wij hadden nooit gedacht dat we zo vlug ons droomhuis in Spanje zouden vinden. Ondertussen gingen we al verschillende naar Lliria en zijn we blij dat we voor Valencia gekozen hebben…”

Maarten en Stéphanie uit Nederland (huis in regio Valencia, Torrent):

“Na bijna drie jaar een woning gehuurd te hebben nabij Altea zijn we samen met Erwin op zoek gegaan naar een koopwoning in (de omgeving van) Valencia. We wilden graag naar Valencia verhuizen om onze lifestyle onderneming te laten groeien, maar ook omdat wij “de grote stad” , zoals we die in Nederland gewend waren, misten. Erwin van Spaanse Droomhuizen heeft ons erg goed begeleidt tijdens het gehele traject. Bij een huis kopen in Spanje komt een stuk meer kijken dan huren. Erwin heeft ons met de juiste adviseurs in contact gebracht en heeft namens ons onderhandelt. Het grote pluspunt is dat de (eerste) communicatie allemaal in het Nederlands is, zo kom je niet voor verrassingen te staan.”

Jenneke en Willem uit Nederland (duplex penthouse in Valencia stad):

“Op de Second Home Woonbeurs in Gent kwamen wij in prettig en persoonlijk contact met Jacqueline. De basis werd gelegd. Twee dagen later ontvingen wij van Erwin al enige voorstellen. Wij hebben twee rondes met appartementen bezoeken achter de rug gehad alvorens tot de koop van ons penthouse over te gaan. Zo kwamen wij steeds beter tot ‘de trechter keuze’, zoals Erwin het noemde, over de buurt en wat we precies wilden. Bij de aankoop heeft Erwin ons uitstekend, stapsgewijs en adequaat begeleid naar de uiteindelijke koop van ons penthouse. Ook het persoonlijke contact was zeer plezierig en ontspannen. Dank Erwin en Jacqueline!”

Leon en Marja uit Nederland (landhuis Pedralba):

“Met hulp van Makelaar Valencia hebben wij sneller dan ooit verwacht een huis naar onze wensen gevonden. Waar Makelaar Valencia zich positief in heeft onderscheiden, is dat er echt naar onze wensen werd geluisterd en dat het aanbod van te bezoeken huizen daar goed op aansloot. Ook tijdens het aankoopproces was Erwin altijd bereikbaar voor vragen van onze kant en heeft hij ons met raad en daad bijgestaan. Voor ons is het genieten begonnen.”

Colette en Jan uit België (appartement):

“Jacqueline heeft ons op de goede weg gezet om een mooi appartement te vinden op de 1ste lijn. Ze informeerde regelmatig naar de stand van zaken en gaf ons tips in verband met de afhandeling van het aankoopcontract; ook na de aankoop contacteerde ze ons om te horen of alles okay was. Naar onze mening een betrouwbare partner!”

Anja en Joost uit Nederland (villa):

“We hebben al een huis in Spanje wat ons erg goed bevalt. We waren op zoek naar nóg een huis in Spanje in een ander gebied of andere regio. Wij kwamen bij Spaanse Droomhuizen terecht en zijn ter plekke goed begeleid. We hebben verschillende woningen kunnen bezichtigen en hebben daaruit de juiste kunnen kiezen. Jacqueline heeft ons geholpen in het hele proces, o.a. met het bod uitbrengen en veel duidelijke informatie gegeven. Wij zijn fantastisch, super goed geholpen en geadviseerd. Zelfs na de koop van ons huis zijn zij nog belangstellend. Het is erg fijn met Spaanse Droomhuizen te werken. Het is in één woord magnifiek. Groetjes, of op zijn Spaans Saludos!”

Tom en Irene uit Nederland (landhuis):

“Zoeken naar een huis in Spanje is een spannend avontuur, met valkuilen en haken en ogen. Wat hebben we een geluk gehad met Spaanse Droomhuizen. Ze zorgden voor geweldige adviezen en betrouwbare adressen (o.a. makelaars). Ze reageerden snel en adequaat. We hebben ons gesteund en gehoord gevoeld én uiteindelijk onze droomplek gevonden. Heel veel dank!”

Jac en Marjolein uit Nederland (finca):

“Tijdens onze zoektocht naar ons droomhuis heeft Jacqueline een grote bijdrage geleverd totdat we ons stekje hadden gevonden! Ze mailde ons zeer regelmatig informatie over huizen die aan onze wensen voldeden. Eénmaal daar nam ze ons mee naar diverse panden. Met veel geduld en optimisme is het haar gelukt op de valreep een schitterende finca te laten zien en waren we gelijk verkocht! Jacqueline, bedankt voor je geduld, vriendelijkheid en professionele expertise! We genieten ontzettend veel van ons 2e droomhuis!”

Yolande en Paul uit België (landhuis):

“Dit team garandeert 100% tevredenheid en dat er zal worden gezocht tot je droomhuis is gevonden. Wij kunnen volmondig beamen dat die beloftes ook werkelijk worden waargemaakt. Door allerlei onvoorziene en persoonlijke omstandigheden heeft onze zoektocht langer geduurd dan we hadden verwacht maar het resultaat is er wel gekomen. Jacqueline levert een geweldige service met een hele enthousiaste en persoonlijke aanpak waardoor je je tijdens het hele proces goed begeleid voelt. Wij zijn gek op ons droomhuis. Nogmaals heel veel dank voor alles wat je hebt gedaan om dit te realiseren.”

Katrien & Michael uit België  (appartement):

“Dankzij Spaanse Droomhuizen hebben wij alvast ons plekje onder de zon gevonden! Heel hartelijk bedankt daarvoor! Super service, altijd vriendelijk, en heel belangrijk: de klant staat voorop en niet het immokantoor! Wij hebben ondertussen al een jaartje kunnen genieten van ons stekje en hebben nog geen moment spijt gehad.”

Francoisetevreden klant makelaar valencia & Jacques uit België (villa):

“Het was voor ons heel aangenaam, om eindelijk iemand te vinden die onze wensen en ideeën kon realiseren, we waren al een tijdje op zoek naar de ideale woning via internet, maar dat is zoeken naar een speld in de hooiberg… Tot we met U Jacqueline in kontakt kwamen, alles verliep plots heel vlot, U voelde aan wat en waar we wilden iets vinden ! Dank zij U en de vlotte, aangename samenwerking is alles zeer vlug verlopen !! Heel veel dank daarvoor !”

Natasja & Jerry uit Nederland (villa):

“Wij zijn op een zeer enthousiaste en persoonlijke manier geholpen bij onze zoektocht naar een huis in Spanje. In Nederland hebben wij al een goede selectie huizen en tips ontvangen, maar ook in Spanje tijdens de bezichtigingen was de begeleiding van het team van Spaanse Droomhuizen prettig en professioneel. Zelfs toen de koop gesloten was hebben zij regelmatig op een plezierige manier contact gehouden. In één woord: perfect! “

Marian & Frans uit Nederland (finca):

“We willen je graag hartelijk bedanken voor alle hulp en ook voor ons in contact brengen met de juiste makelaar, want anders waren we, denk ik, nog steeds op zoek geweest! Het was even zoeken naar de juiste regio, maar dit gebied en dit huis waren toch echt wat we bedoelden en het is heel fijn dat we het, dankzij jullie en deze makelaar, ook gevonden hebben. Veel succes in de toekomst met de verkoop van Spaanse huizen en als we mensen tegenkomen die een huis zoeken zullen we hen zeker aan je verwijzen.”

safe_image

Wij bieden een 100% tevredenheids garantie. Gegarandeerd…en volledig gratis!

error: Content is protected !!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten