Referenties

referenties dream properties valencia

Tevreden klanten

In de afgelopen jaren hebben we al veel Nederlandse en Belgische cliënten tot grote tevredenheid mogen helpen aan hun Spaanse Droomhuis.
Onze grootste motivatie is elke keer weer dat wij zulke positieve terugkoppeling van hen krijgen, zodat wij weten dat we de juiste service bieden (en dan nog meer). Onze klanten zijn onze grootste ambassadeurs. U kunt ieder van hen vragen naar hun ervaringen met Dream Properties.

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn heel divers: van mensen die willen emigreren, een B&B willen starten of gewoon als tweede huis hier hun vakanties of oude dag willen doorbrengen. Tot mensen hun geld willen investeren vastgoed in plaats van op de bank laten staan. Zij kopen puur als investering en voor (verhuur) rendement.

Het kopen van een huis in Spanje blijft toch een spannende aangelegenheid, die je meestal maar een keer doet. Het aanbod in makelaarskantoren en aanverwante bedrijven bij het kopen van een huis in Spanje is enorm. Dus hoe maakt u uw keuze? Het allerbelangrijkste is dat u vertrouwen heeft dat Dream Properties Valencia het beste voor ú zoekt. Dus wij blijven net zolang doorzoeken totdat u precies vindt naar wat u op zoek was. Eerder zijn wij niet tevreden.

Wij begeleiden u graag ook in het hele proces daarna. U kunt ons altijd bellen of mailen en zullen snel reageren en ook regelmatig met u communiceren, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

Referenties

Hier een aantal reacties van mensen die u voorgingen en wij hebben mogen begeleiden bij de aankoop van hun huis in Spanje:

Theo en Jennifer uit Nederland (villa in Villamarchante, Valencia):

“Via de second home beurs kwamen we in contact met het bedrijf Spaanse droomhuizen. Dat kwam mooi uit, want we waren op zoek naar ons droomhuis in Spanje. We hebben in Nederland gezocht op verschillende websites naar panden die ons aanspraken. Het maakte niet uit waar het te koop stond, Jacqueline regelde een stevig bezoekschema aan de door ons uitgezochte huizen. Zo hielden we onze favoriet over. Jacqueline adviseerde ons tijdens het aankooptraject, terwijl er ook nog wel genoeg ruimte was voor onze eigen mening. Het netwerk rondom het aankoop proces is Nederlandstalig en dat is in zo’n onbekend proces wel zo fijn! Kortom een betrouwbare partner in een spannend proces.”

Walter en Gerti uit Nederland (villa in Pebralba, Valencia):

“Ook wij hebben via Dream Properties Valencia ons droomhuis gevonden.Vlotte professionele begeleiding zoals ‘wij noorderlingen’ gewend zijn.
Want hoe lekker relaxed ‘mañana’ ook is, als je in het buitenland een huis koopt is het toch wel fijn als je iemand hebt die voor je klaar staat en snel en adequaat handelt.
Erwin en zijn netwerk waren voor ons van onschatbare waarde!”

Friso en Sandra uit Nederland (villa in Lliria, Valencia):

“Wij hebben dream properties Valencia leren kennen als een zeer betrouwbare partner bij het kopen van ons huis in Lliria. Het grote voordeel is dat ze Nederlands spreken en alle in en outs kennen. Ze geven advies op maat en helpen bij het hele proces. Ze hebben een groot netwerk en hebben ons geholpen bij het vinden van een advocaat. Zo n advocaat heb je wel nodig bij het kopen van een huis in Spanje. Daarnaast zijn het ook gewoon erg vriendelijke mensen en zeer prettig in de omgang. Kortom als je een huis zoekt in Valencia of elders in Spanje moet je bij Spaanse Droomhuizen of Dream properties Valencia zijn !!!”

Familie Alderlieste uit Nederland (appartement in Cabanyal, Valencia):

“Op de Second Home Beurs hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met Erwin. Wij waren op zoek naar een goede investering in Valencia City. Na de eerste selecties ontvangen te hebben, zijn wij met Erwin op pad gegaan en hebben verschillende appartementen bezichtigd. We hadden geen hoog budget, dus de uitdaging was groot. Maar we hebben een goed gerenoveerd appartement in Cabanyal gevonden. Spaanse Droomhuizen – Makelaar Valencia heeft ons zeer goed geadviseerd in de weg die wij moesten gaan bewandelen. Van bank tot advocaat en van een betrouwbare verhuurpartner tot Ikea. Wij zijn over Makelaar Valencia erg goed te spreken en kunnen deze organisatie aan iedereen aanbevelen!!”

Lutgart en Erik uit België (villa in Lliria, Costa Valencia):

“”We leerden Makelaar Valencia – Spaanse Droomhuizen en Jacqueline kennen op de Second Home Beurs in Gent, waar ze de regio Valencia promootte. Aanvankelijk zochten we een vakantiehuis in Alicante. Jacqueline was zo enthousiast over Valencia dat we besloten in die regio een huis te zoeken. Al snel reisden we af naar Valencia om onze zoektocht aan te vangen. Jacqueline straalde vertrouwen uit, luisterde goed naar wat we precies zochten, voelde goed aan wat we wilden. Ze gaf veel informatie over de streek, het reilen en zeilen van de Spanjaarden. Tips waar we nu nog veel aan hebben. Jacqueline begeleidde ons van a tot z, zocht onder andere een advokaat, die dan weer voor een contactpersoon bij de bank zorgde (een Spaanse bankrekening is verplicht). We voelden dat Jacqueline oprecht geïnteresseerd was en het beste met ons voorhad. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Op onze vragen en mails kregen we altijd snel een antwoord. Ook na het sluiten van de koop. Wij hadden nooit gedacht dat we zo vlug ons droomhuis in Spanje zouden vinden. Ondertussen gingen we al verschillende naar Lliria en zijn we blij dat we voor Valencia gekozen hebben…”

Maarten en Stéphanie uit Nederland (huis in regio Valencia, Torrent):

“Na bijna drie jaar een woning gehuurd te hebben nabij Altea zijn we samen met Erwin op zoek gegaan naar een koopwoning in (de omgeving van) Valencia. We wilden graag naar Valencia verhuizen om onze lifestyle onderneming te laten groeien, maar ook omdat wij “de grote stad” , zoals we die in Nederland gewend waren, misten. Erwin van Spaanse Droomhuizen heeft ons erg goed begeleidt tijdens het gehele traject. Bij een huis kopen in Spanje komt een stuk meer kijken dan huren. Erwin heeft ons met de juiste adviseurs in contact gebracht en heeft namens ons onderhandelt. Het grote pluspunt is dat de (eerste) communicatie allemaal in het Nederlands is, zo kom je niet voor verrassingen te staan.”

Jenneke en Willem uit Nederland (duplex penthouse in Valencia stad):

“Op de Second Home Woonbeurs in Gent kwamen wij in prettig en persoonlijk contact met Jacqueline. De basis werd gelegd. Twee dagen later ontvingen wij van Erwin al enige voorstellen. Wij hebben twee rondes met appartementen bezoeken achter de rug gehad alvorens tot de koop van ons penthouse over te gaan. Zo kwamen wij steeds beter tot ‘de trechter keuze’, zoals Erwin het noemde, over de buurt en wat we precies wilden. Bij de aankoop heeft Erwin ons uitstekend, stapsgewijs en adequaat begeleid naar de uiteindelijke koop van ons penthouse. Ook het persoonlijke contact was zeer plezierig en ontspannen. Dank Erwin en Jacqueline!”

Leon en Marja uit Nederland (landhuis Pedralba):

“Met hulp van Dream Properties hebben wij sneller dan ooit verwacht een huis naar onze wensen gevonden. Waar Dream Properties zich positief in heeft onderscheiden, is dat er echt naar onze wensen werd geluisterd en dat het aanbod van te bezoeken huizen daar goed op aansloot. Ook tijdens het aankoopproces was Erwin altijd bereikbaar voor vragen van onze kant en heeft hij ons met raad en daad bijgestaan. Voor ons is het genieten begonnen.”

Colette en Jan uit België (appartement):

“Jacqueline heeft ons op de goede weg gezet om een mooi appartement te vinden op de 1ste lijn. Ze informeerde regelmatig naar de stand van zaken en gaf ons tips in verband met de afhandeling van het aankoopcontract; ook na de aankoop contacteerde ze ons om te horen of alles okay was. Naar onze mening een betrouwbare partner!”

Anja en Joost uit Nederland (villa):

“We hebben al een huis in Spanje wat ons erg goed bevalt. We waren op zoek naar nóg een huis in Spanje in een ander gebied of andere regio. Wij kwamen bij Dream Properties terecht en zijn ter plekke goed begeleid. We hebben verschillende woningen kunnen bezichtigen en hebben daaruit de juiste kunnen kiezen. Jacqueline heeft ons geholpen in het hele proces, o.a. met het bod uitbrengen en veel duidelijke informatie gegeven. Wij zijn fantastisch, super goed geholpen en geadviseerd. Zelfs na de koop van ons huis zijn zij nog belangstellend. Het is erg fijn met Dream Properties te werken. Het is in één woord magnifiek. Groetjes, of op zijn Spaans Saludos!”

Tom en Irene uit Nederland (landhuis):

“Zoeken naar een huis in Spanje is een spannend avontuur, met valkuilen en haken en ogen. Wat hebben we een geluk gehad met Dream Properties. Ze zorgden voor geweldige adviezen en betrouwbare adressen (o.a. makelaars). Ze reageerden snel en adequaat. We hebben ons gesteund en gehoord gevoeld én uiteindelijk onze droomplek gevonden. Heel veel dank!”

Jac en Marjolein uit Nederland (finca):

“Tijdens onze zoektocht naar ons droomhuis heeft Jacqueline een grote bijdrage geleverd totdat we ons stekje hadden gevonden! Ze mailde ons zeer regelmatig informatie over huizen die aan onze wensen voldeden. Eénmaal daar nam ze ons mee naar diverse panden. Met veel geduld en optimisme is het haar gelukt op de valreep een schitterende finca te laten zien en waren we gelijk verkocht! Jacqueline, bedankt voor je geduld, vriendelijkheid en professionele expertise! We genieten ontzettend veel van ons 2e droomhuis!”

Yolande en Paul uit België (landhuis):

“Dit team garandeert 100% tevredenheid en dat er zal worden gezocht tot je droomhuis is gevonden. Wij kunnen volmondig beamen dat die beloftes ook werkelijk worden waargemaakt. Door allerlei onvoorziene en persoonlijke omstandigheden heeft onze zoektocht langer geduurd dan we hadden verwacht maar het resultaat is er wel gekomen. Jacqueline levert een geweldige service met een hele enthousiaste en persoonlijke aanpak waardoor je je tijdens het hele proces goed begeleid voelt. Wij zijn gek op ons droomhuis. Nogmaals heel veel dank voor alles wat je hebt gedaan om dit te realiseren.”

Katrien & Michael uit België  (appartement):

“Dankzij Dream Properties hebben wij alvast ons plekje onder de zon gevonden! Heel hartelijk bedankt daarvoor! Super service, altijd vriendelijk, en heel belangrijk: de klant staat voorop en niet het immokantoor! Wij hebben ondertussen al een jaartje kunnen genieten van ons stekje en hebben nog geen moment spijt gehad.”

Francoisetevreden klant makelaar valencia & Jacques uit België (villa):

“Het was voor ons heel aangenaam, om eindelijk iemand te vinden die onze wensen en ideeën kon realiseren, we waren al een tijdje op zoek naar de ideale woning via internet, maar dat is zoeken naar een speld in de hooiberg… Tot we met U Jacqueline in kontakt kwamen, alles verliep plots heel vlot, U voelde aan wat en waar we wilden iets vinden ! Dank zij U en de vlotte, aangename samenwerking is alles zeer vlug verlopen !! Heel veel dank daarvoor !”

Natasja & Jerry uit Nederland (villa):

“Wij zijn op een zeer enthousiaste en persoonlijke manier geholpen bij onze zoektocht naar een huis in Spanje. In Nederland hebben wij al een goede selectie huizen en tips ontvangen, maar ook in Spanje tijdens de bezichtigingen was de begeleiding van het team van Dream Properties prettig en professioneel. Zelfs toen de koop gesloten was hebben zij regelmatig op een plezierige manier contact gehouden. In één woord: perfect! “

Marian & Frans uit Nederland (finca):

“We willen je graag hartelijk bedanken voor alle hulp en ook voor ons in contact brengen met de juiste makelaar, want anders waren we, denk ik, nog steeds op zoek geweest! Het was even zoeken naar de juiste regio, maar dit gebied en dit huis waren toch echt wat we bedoelden en het is heel fijn dat we het, dankzij jullie en deze makelaar, ook gevonden hebben. Veel succes in de toekomst met de verkoop van Spaanse huizen en als we mensen tegenkomen die een huis zoeken zullen we hen zeker aan je verwijzen.”

safe_image

Wij bieden een 100% tevredenheids garantie. Gegarandeerd…en volledig gratis!