Hotels & Vakantiehuizen

Overnachten in Valencia  

Bij een bezichtigingsreis is het belangrijk dat je ook zelf zorgt voor een goede accommodatie, zodat jij je weer helemaal op kunt laden na een intensieve dag huizen bezichtigen in Valencia. In dit geval kan je zelf online op zoek gaan naar een hotel, appartement of Bed & Breakfast in de buurt, maar het is ook mogelijkheid om onze hulp hiervoor in te schakelen.

Wij kunnen je niet alleen veel vertellen over de omgeving van Valencia en het huizenaanbod, maar kunnen je ook een aantal suggesties doen voor een hotel, vakantiehuis, vakantiehuis of appartement. Hierbij houden wij ook weer rekening met jouw persoonlijke wensen, of het nou gaat om een accommodatie in het centrum of een hotel net buiten Valencia. Laat ons weten wat jij precies zoekt en wij geven je een aantal suggesties, zodat jij je ook tijdens de bezichtigingsreis volop kunt genieten van het Spaanse leven.

overnachten in hotel las arenas valencia

Bed & Breakfast Finca Soñada

Wil je graag overnachten in een Bed & Breakfast in de buurt van Valencia? Dan hebben wij als suggestie Finca Soñada. Deze wordt gerund door Wiljan en Ramona die via Makelaar Valencia de locatie van hun dromen hebben gevonden.

Bed & Breakfast Finca Soñada, gelegen in de Costa Blanca, is geschikt voor verschillende gezelschappen. Het is mogelijk om kamers te boeken voor twee personen, maar er zijn ook familiekamers en appartementen beschikbaar voor grote gezinnen. Hier kan iedereen genieten van een relaxte zonvakantie.

bed & breakfast in spanjeB&B starten in spanjebed & breakfast starten in SpanjeB&B in Spanje

Mocht je geen verblijf kunnen vinden, neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!