Commercieel vastgoed te koop in Valencia

 • €900.000
Valencia, Valencia

Commercieel vastgoed te koop in Valencia

Valencia, Valencia
 • €900.000
 • Commercieel vastgoed
 • Woningtype
 • 1
 • Slaapkamer
 • 1
 • Badkamer
 • 447

Beschrijving van de woning

Ref: DP-97-698

Geweldige bedrijfsruimte van 447m2. Geschikt voor elk bedrijf. Fantastische locatie in één van de belangrijkste verkeersaders van Valencia, in de wijk Ruzafa. 2 km van de V-30, gemakkelijke verbinding met de A-7.

Licht pand van 447 m² op strekniveau met twee ingangen voorzien van rolluiken met veiligheidsstangen in de hoofdstraat van Valencia.

Het heeft een grote berging, badkamer, rookafvoer, zolder van ongeveer 35 m² en volledig gerestaureerd dak met werkzaamheden uitgevoerd in 2019.

Vanwege de ligging in een van de belangrijkste verkeersaders die door de stad lopen, kun je er elk type bedrijf vestigen: pakketdistributiecentrum, magazijn, supermarkt, bazaar, zelfs kantoren en in het algemeen elk bedrijf dat een grote ruimte in de stad Valencia nodig heeft.

Aangezien het pand kan worden aangepast aan meerdere commerciële activiteiten, is het een geweldige kans voor grote bedrijven en een investering met een hoge winst.

Comfortabele verbinding met snelweg A-7
2 KM van de V-30 hoofdroute door de stad
15 minuten van de luchthaven en 18 minuten van de haven.
2 km van het centraal station voor forensen- en hogesnelheidstreinen.

GEWOONWEG SPECTACULAIR QUA LOCATIE EN PRIJS, IDEAAL VOOR EEN GEWELDIGE INVESTERING!

Wij bieden een verwerkingsafdeling voor onze buitenlandse klanten die een huis willen kopen in Spanje.

De stad Valencia, door velen omschreven als de plek om te LEVEN met hoofdletters, biedt een bijna unieke kwaliteit van leven en een cultureel, gastronomisch en commercieel aanbod dat het heeft gepositioneerd als een van de meest bezochte toeristische bestemmingen in Spanje, op 2 uur van Madrid met de AVE (hogesnelheidstrein). De ingrijpende transformatie en modernisering die het de afgelopen jaren heeft ondergaan, heeft het veranderd in een plaats met een enorme aantrekkingskracht en fascinerende contrasten. Het heeft een bevolking van 787.808 inwoners en bereikt 1.550. 885 inwoners als we het hele metropolitane gebied meerekenen. Het is de op twee na dichtstbevolkte agglomeratie van Spanje, na Madrid en Barcelona, met een oppervlakte van 134,65 km² en een bevolkingsdichtheid van 5.850 inwoners per km². Valencia is een stad die zowel bezoekers als inwoners betovert. Lopen door de straten is als een reis terug in de tijd. De archeologische overblijfselen getuigen van het verstrijken van de eeuwen, van het Romeinse Valencia via de middeleeuwse stad tot het heden. De bevoorrechte ligging en het klimaat, de prachtige en gevarieerde architectuur, de geweldige ontspanningsmogelijkheden en de uitstekende verbindingen over land, over zee en door de lucht hebben ervoor gezorgd dat er belangrijke sportieve en culturele evenementen plaatsvinden. Een andere grote attractie is de gevarieerde keuken die de stad biedt met haar uitstekende gerechten zoals de traditionele paella en nog veel meer.

Door uitdrukkelijk mandaat van de eigenaar, we commercialiseren deze eigenschap uitsluitend, die de toegang tot alle informatie, een kwaliteit van de dienstverlening, gemakkelijk, eenvoudig en zonder inmenging van derden garandeert.Om deze reden, gelieve niet storen de eigenaar, de bewoners van het pand of de buren.Hartelijk dank voor uw begrip.Als u een makelaar en hebben een klant voor deze eigenschap, bel ons: we zullen blij zijn om samen te werken.

Kenmerken

 • Ref: DP-97-698
 • Woningtype: Commercieel vastgoed
 • Prijs: €900.000
 • Bebouwd: 447 m²
 • Slaapkamer: 1
 • Badkamer: 1
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Makelaar Valencia
 • Makelaar Valencia