Huis te koop in Gandia

“]

 

Huis te koop in Gandia – Valencia

Als je op zoek bent naar een appartement of penthouse aan de Costa Valencia of specifiek een huis te koop in Gandia, dan zullen wij je met alle plezier verder helpen. Investeren en kopen in de regio Valencia is heel interessant en een goede keuze. De Costa Valencia heeft veel moois te bieden, is nog heel betaalbaar en heeft daarbij een goed aanbod mooie appartementen en penthouses.

Makelaar Valencia biedt je een breed huizenaanbod in Valencia en omstreken. Van interessante bankbeslagen, prachtige statige appartementen in de binnenstad, een penthouse in het oude centrum of juist een modern appartement bij het strand tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s aan de Costa de Azahar. 

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. De Costa Valencia heeft een aantal mooie kustplaatsen. Eén hiervan is Gandia. Ben je op zoek naar een huis te koop in Gandia, neem contact op en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet.

 

Appartement in Gandia – Valencia

Gandía is gevestigd in een landschap tussen de bergen in het binnenland en de Middellandse Zee. Het zandstrand van bijna vijf kilometer lang loopt langs de kust van dit gebied en biedt een breed scala aan toeristische en sportieve activiteiten.

Makelaar Valencia is een van de belangrijkste immokantoren op de internationale vastgoedmarkt in Valencia en jouw Nederlandstalige expert bij de begeleiding van aankoop van een villa, penthouse, appartement of huis in Valencia van alle prijsniveau´s.

Een huis kopen in Valencia? Neem contact met ons op en wij staan klaar om je te helpen!!

Hier vindt je een selectie huizen te koop in Gandia.

Huizen te koop in Valencia

Om snel je weg te vinden bij het zoeken naar een huis in Valencia, hebben wij hieronder enkele links naar de kustplaatsen aan de Costa Valencia, met elk hun eigen kenmerken. Nog sneller is natuurlijk het invullen van onze gratis zoekservice. Door het invullen van jouw persoonlijke wensen, kunnen wij gericht huizen voor je selecteren die aan jouw wensen voldoen.

Apartments in Valencia:

> villa in Canet d’en Berenguer
> villa in Sagunto
> villa in El Puig
> villa in La Pobla de Farnals
> appartement in Alboraya
> appartement in Port Saplaya
> appartement in Patacona
> appartement in Malvarossa
> appartement in El Saler
> appartement in Cullera
> villa in Mareny Blau
> villa in Oliva