Canet Playa

Exclusieve nieuwbouw appartementen aan de kust bij Valencia

Prijzen vanaf € 225.000,-

Meer informatie

Door het versturen van dit formulier, bevestig je dat je akkoord gaat met de voorwaarden van onze website, ons privacy beleid en ermee instemt dat cookies op je computer worden opgeslagen.

Geniet van een Mediterrane Lifestyle

Deze exclusieve nieuwbouw appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers bevinden zich op een unieke locatie, waar de Costa Valencia en de Costa del Azahar samenkomen – en combineren het beste van beide regio’s, aan de Middellandse Zeekust met mooie “Blauwe Vlag” stranden.

De appartementen worden ruim, licht en krijgen een perfecte indeling. Allen worden voorzien van een terras van tussen de 15 en 50 meter, dwarsventilatie, en een aantal appartementen hebben uitzicht op zee.

Gebouwd om het hele jaar te kunnen leven. Dit is zonder twijfel een van de beste opties om je hier in Spanje te vestigen. Met deze nieuwbouw in Canet d’en Berenguer ben je verzekerd van meer dan 300 dagen zon per jaar!

De verwachte oplevering van dit project is voorjaar 2025.

Slaapkamer

Verbonden met de zee

Het nieuwbouw complex ligt op minder dan 200 meter van de kust en heeft een directe uitgang naar zee.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn voorzien van alle diensten. Om te beginnen een infinity-zwembad waar je kunt zwemmen en afkoelen, met een watervlakte voor een solarium naast de trap, die zich uitstrekt naar de prachtige groene zones.

Daarnaast heeft het een padel tennisbaan en een multi-sport terrein, grote schaduwrijke gebieden waar je kunt genieten van gezellige momenten met familie en vrienden en een leuke en veilige speelruimte voor de kinderen.

Een appartement aan de Middellandse Zee – een unieke levensstijl, genietend van alles wat de kust te bieden heeft, maar toch op slechts 25 minuten van het mooie Valencia, de op twee na grootste stad van Spanje.

Ligging gezien vanaf zee

Locatie nieuwbouw in Canet d'en Berenguer

Nieuwe appartementen

2, 3 or 4 slaapkamer appartementen in een exclusief nieuwbouw complex.

Terrassen

Alle appartementen hebben een terras tussen de 15 en 50 vierkante meter.

Zwembad

Een infinitypool om in te zwemmen en af te koelen.

Relaxen

Grote schaduwrijke plekken en omgeven door groen.

Sport zones

Er is een padel tennisbaan, een multi-sportveld en een fitnessruimte.

Dichtbij het strand

Op loopafstand van het strand van Canet d'En Berenguer.

Mis je kans niet!

Deze exclusieve appartementen verkopen snel. De verkoop is net gestart, dus is er nog keuze uit de verschillende types. Maak daar gebruik van! De verwachte oplevering van dit project is voorjaar 2025.

Een appartement met uitzicht op zee kopen in deze prachtige, unieke omgeving is altijd een goede investering.

Wij kunnen je gedetailleerde informatie sturen, zodat je een beter inzicht hebt in dit mooie en unieke project. Nog eenvoudiger: we bellen je op, zodat we al je vragen direct kunnen beantwoorden.

Maak een afspraak voor een bezichtiging

We kunnen je de locatie laten zien en je meer vertellen over de mogelijkheden en upgrades van het appartement.

We leggen je alles uitgebreid uit en laten je meer zien van deze prachtige, ideale locatie; het moderne  nieuwbouwcomplex; de kenmerken en faciliteiten en natuurlijk de verschillende soorten appartementen en interieurs die beschikbaar zijn.

We zullen je de appartementen laten zien die nog beschikbaar zijn om te kopen en samen kunnen we beslissen welke de beste opties zijn binnen je wensen en budget. 

Wij staan voor je klaar!

Meer informatie

Door het versturen van dit formulier, bevestig je dat je akkoord gaat met de voorwaarden van onze website, ons privacy beleid en ermee instemt dat cookies op je computer worden opgeslagen.

Nieuwbouw projecten in Valencia

We hebben verschillende interessante nieuwbouwprojecten in en rond Valencia stad en regio. Klik hieronder voor meer nieuwbouw in Valencia …