Nieuwbouw in Valencia

Natuurlijk staat Valencia vooral bekend om zijn mooie oude binnenstad met de karakteristieke mooie panden en gevels. Mocht je dit leuk vinden om naar te kijken, maar zelf liever in een nieuw, modern appartement of huis verblijven, dan kan dit natuurlijk ook. Makelaar Valencia begeleidt je ook bij de aankoop van nieuwbouw in Valencia. Het is belangrijk om goed te weten wat je zoekt, zodat we snel kunnen schakelen. 

Goede nieuwbouwprojecten in Valencia gaan zoals je zult begrijpen snel. Sommige projecten zijn zelfs alleen voorbehouden aan de Spaanse bevolking, maar andere staan open voor iedereen. Tegenwoordig zien we ook dat op bepaalde plekken in het centrum van de stad hele panden dusdanig worden gerenoveerd, dat het volledig nieuwbouw is. Dus de charme van oud, maar het comfort van nieuw.

Nieuwbouw in Valencia

Enkele populaire nieuwbouwprojecten in Valencia stad en regio

Er zijn in en rondom Valencia stad verschillende interessante nieuwbouwprojecten. Hieronder vind je enkele interessante voorbeelden, maar neem contact met ons op voor het actuele aanbod:

Nieuwbouwprojecten in Valencia

Er zijn in en rondom Valencia stad verschillende interessante nieuwbouwprojecten. Hieronder vind je enkele interessante voorbeelden, maar neem contact met ons op voor het actuele aanbod:

Nieuwbouw villa in Valencia

Naast nieuwbouw appartementen hebben we ook een mooi aanbod van nieuwe en moderne nieuwbouwvilla´s in de regio van Valencia. Als we de hele deelstaat van Valencia rekenen, hebben we zelfs honderden interessante opties. De Comunidad Valenciana, bestaande uit de provincies Valencia, Alicante en Castellon, heeft veel goede en mooie nieuwbouw villa’s. Vooral in de provincie van Alicante, beter bekend als de Costa Blanca, kun je mooie en ook zeer betaalbare moderne villa’s vinden.

Via Spaanse Droomhuizen kunnen we je hierbij helpen. Ook kunnen we altijd helpen bij het realiseren van je eigen nieuwbouw droomvilla op maat voor jou gemaakt.

Neem gerust contact op

Het kopen van een huis in en rond Valencia moet een leuk en zorgeloos proces zijn. Bij Makelaar Valencia werken we heel hard om ervoor te zorgen dat jouw aankoop soepel verloopt. En dat je nu maar ook straks kunt genieten van jouw droomhuis in Valencia.

We laten je kennismaken met de beste partners waarmee we samenwerken en gezamenlijk helpen wij je tijdens het gehele aankooptraject (zie ook onze services die we je kunnen bieden). We begeleiden je bij elke stap in het proces en hopen dat je de informatie over het kopen van een appartement in Valencia op onze website nuttig vindt!

Als je vragen hebt over het kopen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem dan nu contact met ons op of we kunnen je helpen met onze gratis zoekservice door het formulier in te vullen.

We zijn er om je te helpen!

Zoekservice

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.