Gespot in de Por Favor 2022: Valencia

Gezien in magazine Por Favor van december 2022: negen schitterende woningen in Valencia stad en regio, te koop via Makelaar Valencia.

Dit is slechts een kleine selectie, maar geeft je wel een goede indruk wat we zoal in het aanbod hebben. Zit jouw droomhuis er niet tussen? Kijk dan op onze website op de pagina Huis kopen Valencia voor de rest van het aanbod, of laat ons team het zoekwerk doen door de Zoekservice in te vullen.

Valencia stad

€350.000

€340.000

🍊 3 slaapkamers, 2 badkamers
🍊 Volledig huis
🍊 300 meter van het strand (Cabanyal)

El Puig

vanaf €210.000

🍊 2-3 slaapkamers, 2 badkamers
🍊 Eerstelijns strand
🍊 20 minuten van Valencia stad

Valencia stad

€248.000

€240.000

🍊 2 slaapkamers, 2 badkamers
🍊 Volledig gerenoveerd
🍊 In bruisende wijk Ruzafa

Valencia stad

€395.000

🍊 3 slaapkamers, 2 badkamers
🍊 5e verdieping met lift
🍊 In bruisende wijk Ruzafa

Gandia

vanaf €166.000

🍊 1-3 slaapkamers, 1-2 badkamers
🍊 Nieuwbouwresort
🍊 45 minuten van Valencia stad

Valencia stad

€530.000

🍊 3 slaapkamers, 3 badkamers
🍊 Valenciaanse mozaïekvloeren
🍊 Hartje centrum

Canet d'en Berenguer

vanaf €225.000

🍊 2-4 slaapkamers, 2 badkamers
🍊 Nieuwbouwproject
🍊 200 meter van het strand

La Eliana

€550.000

🍊 4 slaapkamers, 2 badkamers
🍊 Groot zwembad
🍊 Dicht bij scholen en metrostation

Naquera

€350.000

🍊 3 slaapkamers, 3 badkamers
🍊 Omgeven door groen
🍊 30 minuten van Valencia stad

Valencia Por Favor 2022

Ook je hart verloren aan het mooie en zonnige Valencia?

Vrijwel iedereen die naar Valencia komt wordt verliefd op deze zonnige stad. Wij snappen ook waarom: de levendige oude stad, de mooie pleinen, de moderne gebouwen, de brede stranden en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Ondanks dat het een grote stad is, voelt het gemoedelijk en soms zelfs als een dorp. En dat op een plek waar de zon bijna altijd schijnt. Veel mensen willen dan ook vaker terugkomen en een vaste plek onder de Valenciaanse zon hebben. Een goede keuze waar we je graag bij willen helpen. Makelaar Valencia is al meer dan 10 jaar actief op de vastgoedmarkt in Valencia en kent de kneepjes van het vak.

Top 3 redenen om te kopen in Valencia

We hebben al veel mensen geholpen bij het zoeken en kopen van een huis in Valencia. De meest genoemde reden is voor eigen gebruik, dus als perfecte uitvalsbasis voor vakanties, overwinteren en ook steeds vaker als thuiswerkkantoor. Ook kopen steeds meer mensen met als reden dat ze hier permanent willen wonen en dan is kopen uiteindelijk veel interessanter dan huren. Dat brengt ons op de derde reden: als investering.

Dream Team - Makelaar Valencia

Investeren in Valencia

Voor welke reden je ook een huis koopt in Valencia, het is hoe dan ook een goede investering. De prijzen in Valencia zijn nog heel gunstig als je deze vergelijkt met andere grote steden in Spanje en Europa. Dus je koopt nog veel huis voor je geld. Daarnaast kun je hier ook nog een goed rendement halen uit middel-en lange termijn verhuur, zeker als je de woning zelf niet altijd gebruikt. Vraag ons om advies wat de mogelijkheden zijn.

Investeren in Valencia - kijk en vergelijk

De huizenmarkt in Spanje is de afgelopen tijd veel in beweging geweest. Toch liggen de huizenprijzen Valencia nog ver onder het gemiddelde. Een overzicht van het derde kwartaal van 2022:

Madrid: € 3.528 per m²
Barcelona:€ 3.599 per m²
Amsterdam:€ 7.890,- per m²
Valencia: € 1.765 per m²

Een huis kopen in Valencia, hoe te beginnen?

Speel je met het idee om een huis te kopen in Valencia? Of het nu een appartement is in de stad of bij het strand, of een huis in een van de randgemeenten of de groene regio van Valencia, we kunnen je verder helpen.

Locatie is het belangrijkste. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Valencia. Het team van Makelaar Valencia helpt je van A tot Z bij het vinden van jouw droomhuis of topinvestering. We adviseren je over wijken of plaatsen, selecteren de woningen, begeleiden je bij bezichtigingen en via ons netwerk van advocaten, financieel adviseurs, aannemers, etc. zorgen we dat je zorgeloos kunt aankopen.

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen.

Leef je droom in Valencia!

Compare listings

Vergelijken