Spaanse Droomhuizen

Spaanse Droomhuizen in heel Spanje!

Wil je een huis kopen in Spanje? Waar kun je dan beter terecht dan bij de Nederlandstalige aankoopmakelaar Spaanse Droomhuizen? Makelaar Valencia is onderdeel van Spaanse Droomhuizen – Dream Properties Group. Daar waar Makelaar Valencia zich richt op Valencia stad en de regio van Valencia, kan Spaanse Droomhuizen je helpen bij het zoeken en vinden van een huis in heel Spanje.

Leef je droom in Spanje!

De juiste locatie

Het belangrijkste bij het vinden van een droomhuis is: locatie, locatie en nog eens locatie! 
De locatie, de sfeer en het gevoel dat het je geeft, is iets wat persoonlijk is en je dus zelf ter plekke zult moeten ervaren. We kunnen je uiteraard adviseren over de verschillende regio´s in Spanje. We zoeken net zolang door totdat je jouw plek, jouw Spaanse droomhuis hebt gevonden. 

Spaanse Droomhuizen kan je helpen bij het vinden van de juiste locatie die echt bij je past.

Beursagenda vastgoedbeurzen
Erwin Hartgring & Jacqueline van Vliet oprichters van Spaanse Droomhuizen

Groot huizenaanbod in heel Spanje

Spaanse Droomhuizen heeft een breed aanbod huizen in Spanje, inclusief appartementen, villa´s, geschakelde woningen, zowel bestaande huizen als nieuwbouw.
We staan aan jouw kant en zullen de beste opties voor je selecteren en ter plekke aan je tonen. We werken makelaaroverstijgend en kunnen zo ook een breed aanbod laten zien dat bij jouw wensen past en niet alleen het aanbod van één makelaar.

Kopen zonder zorgen!

We hebben in de loop der jaren al honderden mensen blij kunnen maken met hun droomhuis onder de Spaanse zon. Door deze ervaring en onze kennis over de Spaanse vastgoedmarkt kunnen we je wegwijs maken bij het vinden en kopen van een huis in Spanje. We zullen je behoeden voor eerder gemaakte valkuilen. Ons doel is mensen zorgeloos te laten genieten van het kopen van een huis in Spanje, maar vooral ook het zorgeloos leven en genieten in Spanje.

Buiten onze persoonlijke begeleiding kunnen we je ook altijd in contact brengen met de juiste partijen. We adviseren je altijd de aankoop te laten begeleiden door een goede advocaat om te zorgen dat alles goed is geregeld. Ook helpen we je met verzekeringen, hypotheken en verbouwingen. Kortom, alles om het hele proces zo simpel en plezierig mogelijk te maken.

Wil je een huis kopen in Spanje?

Op zoek naar jouw Spaanse Droomhuis?

Zoek niet verder, we helpen je graag! Wil je weten wie we zijn, lees dan ook Over ons, over Makelaar Valencia en over de Dream Properties Group.

We nodigen je van harte uit bij ons op het kantoor in Valencia of kijk op onze website: www.spaansedroomhuizen.com.

Hasta pronto!

 

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.