Spaanse Droomhuizen

Dream Properties International – Spaanse Droomhuizen

Dream Properties Valencia is onderdeel van Spaanse Droomhuizen – Dream Properties International. Daar waar Dream Properties Valencia zich richt op de Valencia, kan Spaanse Droomhuizen u helpen bij het zoeken en vinden van een huis in heel Spanje.

Locatie

Het belangrijkste bij het vinden van een droomhuis is: locatie, locatie en nog eens locatie!
De locatie, de sfeer en het gevoel dat het u geeft, is iets wat persoonlijk is en u dus zelf ter plekke zult moeten ervaren. We kunnen u uiteraard adviseren over de verschillende regio´s in Spanje. We zoeken net zolang door totdat u uw plek heeft gevonden.

Spaanse Droomhuizen kan u helpen bij het vinden van de juiste locatie die echt bij u past.

Groot huizenaanbod in heel Spanje

Spaanse Droomhuizen heeft een breed aanbod huizen in Spanje, inclusief appartementen, villa´s, geschakelde woningen, bankbeslagen, zowel bestaande huizen als nieuwbouw huizen.
We staan aan uw kant en zullen de beste opties voor u selecteren en ter plekke aan u tonen. We werken makelaaroverstijgend en kunnen zo ook een breed aanbod laten zien dat bij uw wensen past en niet alleen het aanbod van één makelaar.

Start nu met het zoeken naar uw droomhuis in Spanje!

 

Spaanse Droomhuizen

Met onze jarenlange ervaring en een groot partnernetwerk in heel Spanje begeleiden wij u in het hele proces. Van het adviseren over de mogelijkheden, het formuleren van uw wensen, het sturen van selecties, het maken van de afspraken en begeleiden bij bezichtigingen, maar ook daarna kunt u altijd bij ons terecht. Ook hier kunnen wij u adviseren en in contact brengen met de juist partijen. Denkt u aan financieel, hypotheek en juridisch advies, aannemers, verhuurbedrijven, verzekeringen, onderhoudsdiensten, etc. Kortom, wij zullen er alles aan doen uw verblijf in Spanje zo zonnig mogelijk te maken.

logo spaanse droomhuizenBij Spaanse Droomhuizen kiest u voor:

  • een persoonlijk adviseur ter plekke voor heel Spanje in uw eigen taal, volledig gratis!
  • een goed makelaarsnetwerk met keuze uit duizenden huizen in heel Spanje;
  • de mogelijkheid om gratis naar uw Spaanse droomhuis te laten zoeken:
  • uw eigen droomhuis zelf laten ontwerpen en bouwen
  • het beste aanbod met de laagste prijs garantie;
  • een onafhankelijke en betrouwbare organisatie.

Onze belofte aan onze klanten is een open en eerlijke benadering. Wij zullen u persoonlijk helpen bij uw zoektocht naar uw droomhuis in Spanje.
Neem nu contact met ons op zodat wij u kunnen begeleiden vanaf de eerste orientatie tot en met de aankoop (en zelfs daarna!).