Huis te koop in Patacona, Alboraya

Playa Patacona – Alboraya – Als je op zoek bent om te investeren in een villa, appartement, penthouse of geschakelde woning aan het strand van de Costa Valencia of specifiek een huis te koop in Patacona in Alboraya, dan helpen we je graag verder.

Investeren en kopen aan het strand van Valencia is heel interessant en een goede keuze. De Valencia regio heeft veel moois te bieden, is nog heel betaalbaar en heeft een mooie diversiteit aan woningen.

Makelaar Valencia biedt je een breed huizenaanbod aan de Costa Valencia en omstreken. Van karakteristieke appartementen in de stad, een modern appartement of penthouse aan zee, tot aan Spaanse finca’s in het binnenland tot moderne comfortabele villa´s aan het strand.

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. De Costa Valencia heeft nog veel onontdekte parels, waarvan Playa Patacona aan het strand van Valencia er één is.

Neem even de tijd en zoek in het huizenaanbod uit Valencia dat voortdurend wordt bijgewerkt met nieuw aanbod uit Alboraya van het strand van Patacona. Of je nu op zoek bent naar een nieuw, bestaand, te renoveren, goedkoop of mooi appartement, wij zullen het juiste huis vinden. 

Op zoek naar een huis te koop in Patacona strand?

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, maakt je geen zorgen. Vertel ons je wensen en wij zullen jouw droomhuis voor je vinden! Ben je op zoek naar een appartement te koop in Valencia, neem contact op en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet.

Makelaar Valencia is een van de vooraanstaande makelaars aan de Costa Valencia, die als aankoopmakelaar helpt bij het vinden en kopen van Spaanse villa’s, herenhuizen, appartementen en penthouses in alle prijsniveaus.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Vul onze gratis zoekservice in en we zullen jouw droomhuis in Valencia voor je vinden!

No listing found.

Alle huizen te koop in Costa Valencia

Sorteer op:

Compare listings

Vergelijken