Valencia vastgoed

Valencia Vastgoed

Op zoek naar een huis in Valencia of omgeving?

Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar uw droomhuis. Wij hebben inmiddels een jarenlange ervaring in vastgoed én wonen en werken in de regio Valencia en begeleiden u dan ook in “ons Valencia”.

Wij hebben de kennis en actuele gegevens om u deskundig te adviseren bij het vinden van de juiste woning tegen de beste prijs! Hieronder vindt u een aantal interessante cijfers met betrekking tot de vastgoedmarkt in Valencia Stad.

Prijzen vastgoed Valencia

 

Dream Properties real estate Valencia 2015 Valencia vastgoed

Zoals u kunt zien zijn er in 2015 in Valencia stad 7147 huizen verkocht en groeit het aantal verkopen elk trimester. Ook de prijzen zijn aan het stijgen, nu met 4,6%. Het gemiddelde percentage van prijsonderhandeling is 3,65%. Dit is het verschil tussen de laatst gepubliceerde verkoopprijs en de huidige prijs van de verkochte woning.

De gemiddelde prijs per m2 in de stad Valencia is € 1543, maar uiteraard verschilt dit per district en wijk. De duurdere districten zijn Ciutat Vella (oude stadscentrum), El Pla del Real en L’Eixample.

Gemiddelde m2 prijs appartement in Valencia

Dream Properties real estate prices Valencia 2015 Valencia vastgoed

Meer richtprijzen m2 in Valencia

Minimum, gemiddeld en maximum prijzen per m2 in Valencia Stad per district:

average price per m2 in valencia city valencia vastgoed

Maakt u zich geen zorgen over feiten en cijfers … uiteindelijk gaat het om het vinden van het juiste huis. Dat is ons doel.

Naast alle huizen die wij op onze website laten zien hebben wij toegang tot een grote database met te koop staande huizen in Valencia en omgeving. De belangrijkste bron voor dit grote aanbod is ons zorgvuldig opgebouwde makelaarsnetwerk. Dit netwerk staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door onze werkwijze is het aantal huizen dat wij u kunnen aanbieden onbeperkt. Een bijkomend voordeel is dat u één Nederlandstalig aanspreekpunt heeft om u te ondersteunen gedurende het gehele aankoopproces. U zoekt, wij vinden!

Hoe de zoektocht naar een huis in Valencia starten?

We zijn allemaal verschillend en gelukkig ook maar! Iedereen is uniek en zoekt iets anders. Voor de een is een huis slechts een centrale plek waar je kunt overnachten. Voor de ander moet het juist voldoen aan een aantal zaken om je hier echt “thuis” te voelen. Daarrom is het wel belangrijk om een lijst te maken van alle zaken die voor u echt belangrijk zijn. Belangrijks is te weten wat het doel is waarom je gaat kopen. Daarnaast waar het huis aan zou moeten voldoen. Denk aan variabelen zoals prijs, locatie, grootte, ruimte binnen en buiten, extra faciliteiten (zwembad, gemeenschappelijke ruimten, lift, etc.), design (Spaans, modern, klassiek, verdeling over 1 of 2 woonlagen), uitzichten (open, op het zwembad, naar de zee) en privacy. Dit zijn enkele belangrijke zoekcriteria bij het vinden van een huis.

Zoekcriteria aankoop huis

Vervolgens ga je vanuit deze lijst je prioriteiten aangeven. Als het niet mogelijk is om alle wensen te vervullen binnen het budget wat je wilt uitgeven, dan zul je moeten bedenken wat belangrijker is. Wil je bijvoorbeeld iets verder van het centrum of het strand zitten, maar voor een betere prijs. Of meer huis kopen voor dezelfde prijs, maar iets verder weg? Wil je eventueel een slaapkamer opofferen voor een groter buitenterras? Het is goed hier alvast over na te denken, wat harde eisen zijn en wat wensen en voorkeuren. U kunt uiteraard ook onze gratis zoekservice invullen.

ciutat vella Valencia spain

We kunnen u uiteraard informeren over de mogelijkheden binnen uw budget en wensen. We kunnen zo samen alles goed op een rij zetten, waardoor u uiteindelijk veel tijd zult besparen. Aan de hand van uw wensen kunnen we dan een programma voorbereiden om die huizen te gaan bekijken die hieraan voldoen. Een selectie die u wellicht zelf thuis al heeft samengesteld, geeft ons een beeld van wat u zoekt. Alleen de locatie, de sfeer en het gevoel kunt u pas ter plekke ervaren.

Begeleiding van A tot Z

Wij zijn hier om u te helpen en kunnen u in het hele proces begeleiden. Alles kunnen wij regelen. De hele aankoopbegeleiding van uw huis in Valencia. Zodat u gegarandeerd een 100% veilig en zeker huis in Spanje zult kopen. Denkt u aan een advocaat, notaris, hypotheek, de overdracht, maar ook daarna als u uw woning wilt verhuren, verbouwen, schoonmaken, etc.

We zullen er alles aan doen dat u vele zonnige tijden in Valencia zult beleven en u hier uw weg zult vinden!