Verhuur & Onderhoud

Verhuur rendement

Haal het maximale rendement uit uw nieuwe huis voor de periode dat u er zelf niet verblijft. Wij kunnen er voor zorgen dat uw huis of appartement wordt verhuurd. Via ons netwerk zorgen wij desgewenst voor de reserveringen, verwelkomen van gasten, huurincasso, schoonmaak van het huis en het bijhouden van de sleutels. U heeft uw lokale contactpersoon. Zonder risico’s of problemen, zonder u zorgen te hoeven maken. U kunt dit gedeeltelijk of volledig uitbesteden, naar gelang uw eigen wensen. Met uw investering behaalt u via verhuur van uw appartement of villa in Valencia een hoog rendement.

verhuurrendement verhuur appartement spanje

Tuin- & zwembad onderhoud

Als uw nieuwe woning een eigen tuin heeft of veel bloempotten, dan zult u een tuinman nodig hebben.
Wij kunnen u in contact brengen met een lokale tuinman voor eenvoudig tuinonderhoud of een complete nieuwe tuin aanleggen! Ook een eigen zwembad heeft natuurlijk het nodige onderhoud nodig.
Meestal kan ook de tuinman zorgen voor het dagelijkse onderhoud, of we kunnen een zwembadspecialist voor meer gespecialiseerd onderhoudswerk voorstellen of uiteraard een zwembad naar uw wensen laten bouwen.

Opmerking: als u een huis of appartement heeft gekocht met gemeenschappelijke tuinen en zwembad, dan wordt het onderhoud betaald uit de gemeenschapskosten, u hoeft dan zelf niets te regelen.

Op zoek naar goede en betrouwbaar bedrijf dat uw zwembad of tuin kan onderhouden?
Neem nu contact met ons op en wij helpen u verder!