Verzekeringen in Spanje

Verzekeringen in Valencia

Bij de aankoop van een woning in Nederland en België is het verstandig om een verzekering af te sluiten indien er zich iets voordoet op het gebied van brand, waterschade of diefstal. Daarom is het verstandig om bij de voorbereidingen ook alvast op zoek te gaan naar een geschikte opstal- en inboedelverzekering. Daarnaast zijn er nog andere verzekeringen die de moeite waard zijn, zoals een auto- en ziektekostenverzekering. Je kan dit zelf opzoeken, maar het is ook mogelijk om een beroep te doen op de adviseurs van Makelaar Valencia. Wij brengen je in contact met de specialisten uit ons netwerk.

Verzekeringen Valencia

In Valencia en de rest van Spanje heb je een aantal verzekeringen nodig. Welke dit zijn en welke pakketten je dan allemaal af moet sluiten, hoef je gelukkig niet helemaal zelf uit te pluizen. Wij werken samen met een assurantiekantoor in Spanje die je uitgebreid informeert en helpt met het afsluiten van onder andere de volgende verzekeringen:

>> Autoverzekering
>> Opstalverzekering
>> Ziektekostenverzekering
>> Inboedelverzekering

De beste woonverzekering in Spanje

Wil je graag nog aanvullende verzekeringen? De Nederlandstalige specialist kan je naast de genoemde verzekeringen ook informeren over de beste dekking op het gebied van verdere woonverzekeringen en ziektekosten.

Voor je woning in Valencia adviseren wij je om in ieder geval een uitgebreide woonverzekering af te sluiten. In dit pakket kan je onder andere de volgende dekking verwachten:

>> Basis rechtsbijstandverzekering
>> Verzekering van de inboedel tot een maximale waarde van € 300.000
>> Standaard reisverzekering in het geval van verzekering inboedel
>> Verzekering bij brand, diefstal, kortsluiting en waterschade
>> Bij schade in en rondom uw woning wordt dit hersteld door experts

verzekeringen in spanje woonverzekering valencia