Villa te koop in El Puig

“]

 

Huis te koop in El Puig – Valencia

Als u op zoek bent naar een appartement of penthouse aan de Costa Valencia of specifiek een villa te koop in El Puig, dan zullen wij u met alle plezier verder helpen. Investeren en kopen in de regio Valencia is heel interessant en een goede keuze. De Costa Valencia heeft veel moois te bieden, is nog heel betaalbaar en heeft daarbij een goed aanbod mooie appartementen en penthouses.

Dream Properties Valencia, uw Nederlandstalige makelaar in Valencia, biedt u een breed huizenaanbod in Valencia en omstreken. Van interessante bankbeslagen, prachtige statige appartementen in de binnenstad, een penthouse in het oude centrum of juist een modern appartement bij het strand tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s aan de Costa de Azahar. Op zoek naar een villa te koop in El Puig? U zoekt, wij vinden!

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van uw wensen de juiste woning vinden. De Costa Valencia heeft een aantal mooie kustplaatsen. Eén hiervan is El Puig. Bent u op zoek naar een huis te koop in El Puig, neem contact op en wij zullen u een selectie toesturen die aan uw wensen voldoet.

 

Villa te koop in El Puig – Valencia

Minder dan 20 km ten noorden van Valencia vindt u het plaatsje El Puig met een historisch centrum met monumenten en meer richting kust vindt u de “playas” waar u kunt relaxen en heerlijk genieten van de zon.

Dream Properties Valencia is een van de belangrijkste immokantoren op de internationale vastgoedmarkt in Valencia en uw Nederlandstalige makelaar bij de begeleiding van aankoop van een villa, penthouse, appartement of huis in Valencia van alle prijsniveaus.

Een huis kopen in Valencia? Neem contact met ons op en wij staan klaar u te helpen!!

Hier vindt u een selectie huizen te koop in El Puig.

Huizen te koop in Valencia

Om snel uw weg te vinden bij het zoeken naar een huis in Valencia, hebben wij hieronder enkele links naar de kustplaatsen aan de Costa Valencia, met elk hun eigen kenmerken. Nog sneller is natuurlijk het invullen van onze gratis zoekservice. Door het invullen van uw persoonlijke wensen, kunnen wij gericht huizen voor u selecteren die aan uw wensen voldoen.

Apartments in Valencia:

> villa in Canet d’en Berenguer
> villa in Sagunto
> villa in La Pobla de Farnals
> appartement in Alboraya
> appartement in Port Saplaya
> appartement in Patacona
> appartement in Malvarossa
> appartement in El Saler
> appartement in Mareny Blau
> appartement in Cullera
> appartement in Gandia
> villa in Oliva