Villa te koop in Lliria

Huis te koop in Lliria – Valencia

Als je op zoek bent naar een huis in de regio Valencia of specifiek een villa te koop in Lliria, dan zullen wij je met alle plezier verder helpen. Investeren en kopen in de regio Valencia is heel interessant en een goede keuze. De regio Valencia heeft veel moois te bieden, is nog heel betaalbaar en heeft daarbij een goed aanbod mooie appartementen en penthouses.

villa te koop in lliria valencia

Makelaar Valencia biedt je een breed huizenaanbod in Valencia en omstreken. Van interessante bankbeslagen, prachtige statige appartementen in de binnenstad, een penthouse in het oude centrum of juist een modern appartement bij het strand tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s aan de Costa de Azahar. Op zoek naar een villa te koop in Lliria?
Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. De regio Valencia heeft een aantal mooie Spaanse dorpen. Eén hiervan is Lliria. Ben je op zoek naar een huis te koop in Lliria, neem contact op en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet.

Villa te koop in Lliria – Valencia

Llíria is de hoofdstad van de Camp de Turia regio. Het ligt op ongeveer 25 km (30 minuten rijden) ten noordwesten van Valencia en telt 22.500 inwoners. Het is verbonden met het metronetwerk van Valencia.

Makelaar Valencia is een van de belangrijkste immokantoren op de internationale vastgoedmarkt in Valencia en jouw Nederlandstalige makelaar bij de begeleiding van aankoop van een villa, penthouse, appartement of huis in Valencia van alle prijsniveaus.

Een huis kopen in Valencia? Neem contact met ons op en wij staan klaar om je te helpen!!

Hier vind je een selectie huizen te koop in Lliria.

Huizen te koop in Valencia

Om snel je weg te vinden bij het zoeken naar een huis in Valencia, hebben wij hieronder enkele links naar de kustplaatsen aan de Costa Valencia, met elk hun eigen kenmerken. Nog sneller is natuurlijk het invullen van onze gratis zoekservice. Door het invullen van jouw persoonlijke wensen, kunnen wij gericht huizen voor je selecteren die aan jouw wensen voldoen.

Huis kopen in Valencia:

> villa in Alberic
> villa in Benaguasil
> villa in Betera
> villa in Casinos
> villa in Catadau
> villa in Cheste
> villa in Chiva
> villa in Domeño
> villa in Godella
> villa in Godelleta
> villa in La Eliana
> villa in La Pobla de Vallbona
> villa in Marines
> villa in Montroy
> villa in Montserrat
> villa in Náquera
> villa in Olocau
> villa in Pedralba
> villa in Picassent
> villa in Riba Roja del Turia
> villa in Rocafort
> villa in Torrent
> villa in Turis
> villa in Villamarchante