Hoe & Waarom registreren op Makelaar Valencia?

Versimpel jouw zoektocht naar een huis in Valencia! Waarom registreren? Via jouw eigen login en profiel bij Makelaar Valencia bespaar je tijd en heb je een aantal extra opties:

Alerts voor nieuwe huizen

Wees de eerste die rechtstreeks in jouw Postvak IN een alert ontvang zodra er een nieuwe woning binnen de opgegevens zoekwensen aan ons systeem wordt toegevoegd.

Zoekopdrachten bewaren

Bewaar je specifieke zoekcriteria - je kunt zoveel zoekopdrachten opslaan als je wilt op basis van verschillende criteria, zoals woningtype, plaats, gebied, prijs etc. Zodra je een zoekopdracht opslaat, ontvangt je een periodieke e-mailmelding met daarin alle nieuwe huizen die aan jouw zoekcriteria voldoen.

Favoriete woningen

Selecteer je favoriete huizen, sla deze op en blijf deze volgen.

Profiel

Registreer je nu in en je krijgt jouw persoonlijk profiel…. registreren is GRATIS!

Hoe kan ik mij registreren?

Het snelste en makkelijkste is het invullen van onze gratis zoekservice. Zodra we je ingevulde zoekservice hebben ontvangen, zullen we een persoonlijk profiel voor je aanmaken. Hierin zullen we alvast jouw eerste zoekopdracht opslaan en indien er zijn alvast onze favorieten voor je selecteren.
Deze zullen we naar je toesturen, samen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Nu kun je inloggen met jouw nieuw aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord.

Login

persoonlijk profiel makelaar valencia log in

Nadat je bent ingelogd, kun je eenvoudig op elk gewenst moment naar jouw profielpagina door simpelweg op het profielpictogram –  – in de rechterhoek van de website te klikken.

Favorieten

Terwijl je geschikte huizen zoekt, kun je je een favorietenlijst maken van de huizen die je aanspreken. Je kunt huizen bewaren en toevoegen aan jouw favorieten door simpelweg te klikken op het hartpictogram . Je kunt zoveel huizen “harten” als je wilt en ze zullen verschijnen onder Favorieten van jouw persoonlijk profiel. Natuurlijk kun je op elk moment huizen toevoegen en verwijderen uit jouw favorietenlijst of controleren of ze nog beschikbaar zijn. Als een woning is verkocht of van de website is verwijderd, wordt deze automatisch uit jouw favorietenlijst verwijderd.

Favoriet via zoekresultaten

Favourites

Favoriet via een huis-informatiepagina

Bewaren van zoekopdrachten

Nadat je een zoekopdracht op de website hebt gedaan, kom je op de pagina met zoekresultaten. Hier kun je eenvoudig op de groene knop Zoekopdracht opslaan klikken om de huidige zoekopdracht te bewaren. Je kunt de criteria van elke opgeslagen zoekopdracht wijzigen of uitbreiden door in te loggen op jouw persoonlijke profielpagina en op Opgeslagen zoekopdrachten te klikken. Goed nieuws: je kunt zoveel zoekopdrachten opslaan als je wilt, bijv. met verschillende woningtypen of misschien met verschillende locaties.

Jouw specifieke zoekwensen zijn nu opgeslagen in ons systeem. Je ontvangt van ons een e-mail zodra er woningen binnen deze zoekwensen nieuw op de markt komen en worden toegevoegd aan onze website.

Bewaren van zoekopdrachten

Mijn Profiel

De pagina Mijn profiel kun je verder personaliseren, je gegevens bewerken en je wachtwoord wijzigen.

Nog vragen?

Als je vragen hebt over het hoe en waarom registreren, neem gerust contact met ons op en vraag ons om hulp. Met alle plezier maken wij jouw persoonlijke profielpagina voor je aan, doen een eerste zoekopdracht binnen jouw wensen, markeren enkele favorieten die mogelijk bij jouw wensen passen en zorgen dat je automatisch updates ontvangt.

Dus vul vandaag nog ons Zoekserviceformulier in, zodat we je kunnen helpen. Liever bellen, dat kan natuurlijk ook.

Wij staan voor je klaar om jouw droomhuis in Valencia te vinden! Hasta pronto!

Compare listings

Vergelijken