Waarom Valencia?

Er is geen stad die zoveel te bieden heeft als Valencia. En iedereen die er geweest is, is enthousiast en komt vaak weer terug.

Ken je Valencia nog niet? Het is 100% genieten in Valencia.
Ontdek deze prachtige stad met een geweldige sfeer. Ervaar het zelf!

Waarom een huis kopen in Valencia?

Waarom een huis kopen in Valencia: Valencia is een van de meest bruisende steden van Spanje! Het heeft alles wat je zoekt …. Makelaar Valencia laat je graag kennismaken met deze prachtige stad en haar prachtige omgeving!

voorbereiding op een bezichtiging in valencia

Dus waarom Valencia?

Valencia heeft de  perfecte combinatie van oude tradities en een moderne stijl.

 

Valencia is – na Madrid en Barcelona – de derde stad van Spanje, maar voelt nog steeds als een dorp.

Valencia beschikt over een levendige oude binnenstad vol met leuke terrassen en mooie pleinen.

Valencia is ´s werelds grootste leverancier van sinaasappels:  je zult deze overal zien, zowel in de stad als de binnenlanden.

De stad heeft op het gebied van cultuur veel te bieden: kerken, gebouwen en veel musea (gratis toegang op zondag!).

Ontdek een stadspark van bijna 10 km lang: de droge rivier Turia. Een oase midden in de stad voor hardlopers, fietsers, honden en toeristen.

Valencia bezit architectonische hoogstandjes, van het Unesco erfgoed La Lonja tot het hypermoderne ‘Ciudad de las Artes & Ciencias´.

De stad is wereldberoemd voor de paella. Houd je niet van rijst? Geen probleem: de stad zit vol met heerlijke, goed betaalbare restaurantjes.

De stad heeft kilometers lange, brede zandstranden met mooie boulevards, restaurants, strandtenten en palmbomen.

Het is een bruisende stad waar het hele jaar door veel te doen is. Vooral het Fallas feest in maart moet bij iedereen op zijn bucketlist staan.

Deze Spaanse stad is toonaangevend in sport: voetbal, basketbal, wielrennen (Vuelta), ATP 500 tennis, America’s Cup, motor races, etc.

Valencia beschikt over het aangenaamste klimaat van Europa met een gem. dagtemperatuur van 22.3 graden en gem. 2660 zonuren per jaar

De stad is goed toegankelijk met auto, metro, trein, tram, bus en fiets. Het vliegveld is vlakbij de stad en de taxi´s zijn goedkoop.

Valencianen zijn hele open, bescheiden, vriendelijke en behulpzame mensen.

Daarom Valencia!

Ciudad Artes Ciencias Valencia

Ook enthousiast geworden?

Ook enthousiast geworden? Wil je meer weten over het wonen of het kopen van een huis in Valencia?

Wij bieden je een heel scala aan diensten aan, zodat je volledig ontzorgd wordt en kunt genieten van het proces van het kopen van een woning!

We kunnen je waar nodig voorstellen aan de allerbeste partners waarmee we samenwerken. Gezamenlijk kunnen wij je als lokale professionals begeleiden en helpen tijdens het gehele aankooptraject.

Als je vragen hebt over het kopen of verkopen van een huis in Valencia, meer diepgaande informatie wilt over juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een van de stappen in het aan- of verkoopproces, neem dan nu contact met ons op door het daarvoor bestemde formulier in te vullen.

Wij staan voor je klaar je te helpen!

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken