El Puig de Santa Maria

Nieuwbouw appartementen met zeezicht op 20 minuten van Valencia stad

Prijzen vanaf € 250.000,-

Meer informatie

Door het versturen van dit formulier, bevestig je dat je akkoord gaat met de voorwaarden van onze website, ons privacy beleid en ermee instemt dat cookies op je computer worden opgeslagen.

Wakker worden met uitzicht op zee

Opstaan zal nooit meer hetzelfde zijn. Je wordt wakker en ziet het strand. Open je de deuren dan komt er een heerlijk zeebries binnen. De vroege vogel zal hier de zon zien opkomen. En dat allemaal op slechts 20 minuten rijden van Valencia stad.

Dit unieke nieuwbouwproject ligt aan het strand en bestaat in totaal uit  188 appartementen, allemaal met een terras, met 2 of 3 slaapkamers en inclusief een berging en een ondergrondse parkeerplaats. Er valt genoeg te kiezen: in totaal zijn er 12 verschillende soorten appartementen.

Uiteraard is het eerste-lijns nieuwbouwcomplex voorzien van alle luxe: een zwembad, een grote tuin met een speelruimte voor de kleintjes, een solarium, een coworking-ruimte met een aparte vergaderruimte, 2 speelruimtes, 2 padelbanen en een fitnessruimte.

Prijzen voor 2 slaapkamer appartementen starten vanaf 250.000 euro en voor 3 slaapkamers vanaf 300.000 euro. Penthouses zijn alleen beschikbaar met 3 slaapkamers en starten vanaf 590.000 euro. Alle prijzen zijn exclusief 15% kosten koper en inclusief een berging en ondergrondse parkeerplaats.

De verwachte opleverdatum van het project is op dit moment 1e kwartaal 2025.

El Puig strand

El Puig in Valencia

Het plaatsje El Puig de Santa María ligt op slechts 19 km van Valencia. In de buurt zijn de beste internationale scholen van de provincie en de luchthaven van Valencia in Manises (VLC) ligt op slechts 25 km afstand.

El Puig heeft een kustlijn van 4 kilometer, bestaande uit brede zandstranden afgewisseld met rotsachtige stranden. Er is een boulevard van 1 kilometer aan de kust in het zuidelijke gebied die aansluit op de jachthaven van Pobla de Farnals.

Vanaf het strand van El Puig gaat er een bus rechtstreeks naar Valencia stad. Vanuit het dorp El Puig is er ook een treinverbinding. Verder is er ook een directe toegang tot de snelweg V-21 Valencia-Barcelona en het ligt op korte afstand van de ringweg A-7 Valencia. 

Locatie nieuwbouw in El Puig

Nieuwbouw

2 of 3 slaapkamer appartementen in een design nieuwbouw complex.

Terrassen

Alle appartementen hebben een terras tussen de 13 en 33 vierkante meter.

Zwembaden

De gemeenschappelijke ruimte heeft twee zwembaden.

Co-working ruimte

Een co-working ruimte met aparte vergaderzaal.

Sporten

2 padel-tennisbanen buiten en een fitnessruimte binnen.

Aan het strand

Eerstelijns, oftewel direct aan het strand.

Mis je kans niet!

Er is altijd veel vraag voor dit soort nieuwbouwprojecten: aan het strand en zo dicht bij de mooie stad Valencia. De verkoop is net gestart, dus is er nog keuze uit de verschillende types. Maak daar gebruik van! De verwachte oplevering van dit project is begin 2025.

Een appartement aan zee kopen in deze prachtige, unieke omgeving is altijd een goede investering.

Wij kunnen je gedetailleerde informatie sturen, zodat je een beter inzicht hebt in dit mooie project. Nog eenvoudiger: we bellen je op, zodat we al je vragen direct kunnen beantwoorden.

Maak een afspraak voor een bezichtiging

We kunnen je de locatie laten zien en je meer vertellen over de mogelijkheden van het appartement.

We leggen je alles uitgebreid uit en laten je meer zien van deze prachtige, ideale locatie; het moderne nieuwbouwcomplex; de kenmerken en faciliteiten en natuurlijk de verschillende soorten appartementen die beschikbaar zijn.

We zullen je de appartementen laten zien die nog beschikbaar zijn om te kopen en samen kunnen we beslissen welke de beste opties zijn binnen je wensen en budget. 

Wij staan voor je klaar!

Meer informatie

Door het versturen van dit formulier, bevestig je dat je akkoord gaat met de voorwaarden van onze website, ons privacy beleid en ermee instemt dat cookies op je computer worden opgeslagen.

Nieuwbouw projecten in Valencia

We hebben verschillende interessante nieuwbouwprojecten in en rond Valencia stad en regio. Klik hieronder voor meer nieuwbouw in Valencia …

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.