Cabanyal, Valencia

Nieuwbouw appartementen in Valencia stad bij het strand

Prijzen vanaf € 387.200,-

Meer informatie

Door het versturen van dit formulier, bevestig je dat je akkoord gaat met de voorwaarden van onze website, ons privacy beleid en ermee instemt dat cookies op je computer worden opgeslagen.

Dicht bij de stad, nog dichter bij de zee

Een unieke kans om dicht bij het strand te wonen, zonder daarvoor buiten de stad te hoeven gaan. Met een wandeling van nog geen 10 minuten sta je op het zandstrand van Valencia en met het openbaar vervoer, fiets of taxi ben je ook zo in de bruisende stad. 

Het project bestaat uit een pand dat volledig wordt gerenoveerd, waarmee het praktisch nieuwbouw is. De renovatie zal met smaak worden uitgevoerd, door het behoud van hoge plafonds en het gebruik van grote ramen. Er zijn verschillende type woningen om uit te kiezen, 1 tot 2 slaapkamers en 63 tot 131 vierkante meter. 

Over drie verdiepingen worden 7 appartementen en 1 commercieel pand gerealiseerd. Een kleinschalig project, uniek op deze locatie, kortom: iets om snel bij te zijn.

De verwachte oplevering van dit project is begin 2024.

Cabanyal nieuwbouw woonkamer

Cabanyal, het hart van Valencia strand

El Cabanyal is een oude visserswijk direct grenzend aan het strand van Valencia. Met opvallend veel laagbouw en kleurrijke gevels, is het een unieke wijk in Valencia stad. De wijk is samen met de wijken El Grau, Malvarrosa, Beteró en Natzaret onderdeel van het overkoepelende district Poblats Maritims, een gebied dat zich uitstrekt langs de Middellandse Zee. 

Cabanyal is een wijk vol tradities en geschiedenis. Op sommige plekken lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan en je proeft echt de historische charme van de wijk. De laatste jaren is er veel aandacht voor verbetering, zowel van de gemeente Valencia als investeerders, maar ook particulieren. Het daarbij komende gastronomische en culturele aanbod van de wijk maakt dat Cabanyal steeds meer en meer harten verovert.

Meer over Cabanyal lees je in ons blog De wijken van Valencia: Cabanyal aan het strand.

Locatie nieuwbouw in Cabanyal

Mis je kans niet!

Dit soort projecten vind je niet veel in Cabanyal en er worden slechts 7 appartementen gebouwd. De verkoop is net gestart, dus is er nog keuze uit de verschillende types. De verwachte oplevering van dit project is begin 2024.

Een appartement vlakbij het strand in Valencia is een goede investering, of het nu voor jezelf is of voor (middel)lange verhuur.

Wij kunnen je gedetailleerde informatie sturen, zodat je een beter inzicht hebt in dit mooie en unieke project. Nog eenvoudiger: we bellen je op, zodat we al je vragen direct kunnen beantwoorden.

Maak een afspraak voor een bezichtiging

We kunnen je de locatie laten zien en je meer vertellen over de mogelijkheden en upgrades van het appartement.

We leggen je alles uitgebreid uit en laten je meer zien van deze prachtige wijk; de kenmerken van de appartementen en natuurlijk de verschillende soorten types en interieurs die beschikbaar zijn.

We zullen je de appartementen laten zien die nog beschikbaar zijn om te kopen en samen kunnen we beslissen welke de beste opties zijn binnen je wensen en budget.

Wij staan voor je klaar!

Meer informatie

Door het versturen van dit formulier, bevestig je dat je akkoord gaat met de voorwaarden van onze website, ons privacy beleid en ermee instemt dat cookies op je computer worden opgeslagen.

Nieuwbouw projecten in Valencia

We hebben verschillende interessante nieuwbouwprojecten in en rond Valencia stad en regio. Klik hieronder voor meer nieuwbouw in Valencia …

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.