Autohuur

Auto huren in Valencia

Je kunt je tijdens de bezichtigingsreis verplaatsen via het openbaar vervoer, maar het is natuurlijk veel handiger om de afstanden af te leggen met de auto. Daarom raden wij je aan om voor je reis in Valencia een auto te huren. Ook op dit gebied hebben wij genoeg ervaring als het aankomt op de voordeligste prijzen en de beste service.

Het is mogelijk om vooraf online een auto te reserveren. Dit bedrijf verhuurt wereldwijd auto’s uit verschillende klassen tegen de meest voordelige prijzen. Hier kan je online aangeven wanneer je het voertuig op wilt halen en weer terug komt brengen. Blijf je toch nog een dagje langer? Of schuift de datum van je bezichtigingsreis een weekje op? Dan kan je via je account heel eenvoudig de boeking wijzigen. Maar het is uiteraard ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen.

Parkeren in Valencia en omgeving

Woon je ondertussen in Valencia? En heb je ook hier je eigen auto? Dan is het wel net zo handig als je met je eigen auto naar het vliegveld kunt rijden als je bijvoorbeeld voor een periode naar Nederland gaat. Het voertuig kan je in deze tijd veilig stallen bij Seguro Parking, aanwezig op de vliegvelden van Alicante, Murcia en Valencia. Met deze service is het mogelijk om hier de auto te parkeren voor een dag, maar ook voor een heel jaar. Geef ook aan wanneer je weer arriveert op welk vliegveld in Spanje  en je auto wordt weer netjes voor je klaargezet bij terugkomst.

autohuur Valencia