Over ons

Makelaar Valencia - kopen zonder zorgen

Staat het kopen van een huis of appartement in Valencia al jaren op jouw wensenlijst? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Neem dan contact op met het team van Makelaar Valencia. Wij zijn jouw Nederlandstalige makelaar in Valencia. Onze service staat in het teken van begeleiden tijdens het vinden en kopen van een huis in deze regio. Daarnaast brengen wij jou in contact met de specialisten die je kunnen helpen tijdens het aankoop- en verkoopproces. Zo wordt het wel heel eenvoudig om jouw dromen te realiseren.

Het team van Makelaar Valencia

Makelaar Valencia valt onder de vlag van de Dream Properties Group, net als ook Spaanse Droomhuizen SL. De leiding is in handen van Erwin Hartgring en Jacqueline van Vliet, die tevens de oprichters en eigenaren zijn. “Wij vinden het belangrijk dat de klant altijd op nummer 1 staat en nemen daarom ook het liefst alles uit handen. Dit varieert van het opstellen van bijvoorbeeld alle wensen en eisen, het maken van afspraken en de begeleiding bij de bezichtigingen. Het succes van Makelaar Valencia hebben wij dan ook te danken aan onze enthousiaste en professionele manier van klanten begeleiden.”

Makelaar Valencia is al een aantal jaren gevestigd in Valencia. Ons kantoor vind je in hartje Valencia aan de Calle Denia 49 (wijk Ruzafa). Hierdoor zijn wij niet alleen op de hoogte van alle ins en outs van de regio, maar hebben wij ook een groot netwerk van specialisten opgebouwd in deze omgeving. Zo is het geen enkel probleem om jou in contact te brengen met ervaren advocaten en juridisch adviseurs, verhuis- en verhuurbedrijven en aannemers. Kortom, alles onder één dak.

Leef je droom in Spanje!

Makelaar Valencia - Erwin Hartgring & Jacqueline van Vliet
Makelaar Valencia - kantoor Valencia Dream Properties Group

Vind jouw droomhuis in Valencia

Indien je zelf al een tijdje op zoek bent naar een woning in Valencia, is het je vast wel opgevallen dat er momenteel een groot aanbod is. Maar hoe vind je nou echt de woning die helemaal voldoet aan jouw wensenpakket? Dit is heel eenvoudig: neem contact op met een makelaar. Laat ons deze huizen voor jou zoeken.

Makelaar Valencia heeft namelijk een breed aanbod aan huizen, zoals villa’s, finca’s en appartementen (zowel bestaande bouw als nieuwbouw). Of het nou gaat om een gemoderniseerde villa of juist een woning waar nog het een en ander aan moet gebeuren, een appartement in de stad of een villa met zwembad: onze zoektocht stopt pas wanneer wij jouw droomwoning hebben gevonden.

Waarom een aankoopmakelaar in Valencia?

Wil je weten waarom je een aankoopmakelaar in Valencia nodig hebt of waarom je voor Makelaar Valencia moet kiezen. Kijk dan hier nog even waarom een aankoopmakelaar handig is, zichzelf terug verdient en je vooral ook veel tijd (=geld) en zorgen bespaart.

Kies voor Makelaar Valencia

Bij ons staat een open en eerlijke benadering hoog in het vaandel. Wij zijn pro-actief en staan niet alleen voor je klaar tijdens de zoektocht naar jouw droomhuis in Valencia, maar ook na die tijd kan je een beroep op ons doen voor advies en informatie. We willen dromen realiseren en hopen dat anderen net zo kunnen genieten van het leven in het mooie Valencia zoals wij dit doen. 

In de loop der jaren hebben we al veel mensen mogen begeleiden bij hun zoektocht naar een huis in Spanje of specifiek in Valencia. Lees hier meer over wat anderen zeggen over Makelaar Valencia.

AIPP Members

Om te garanderen dat jouw belangen op een nette manier worden behartigd, zijn wij onder andere aangesloten bij verschillende belangenorganisaties zoals AIPP (Association of International Property Professionals). 

Al onze werkzaamheden zijn op basis van No Cure-No Pay.

logo Makelaar Valencia

Onze belofte aan onze klanten is een open en eerlijke benadering.

Persoonlijke contactpersoon die jouw taal spreekt

Toegang tot honderden goede woningen in Valencia en regio

We begeleiden je tijdens het gehele aankoop-proces van A tot Z

We hebben het beste aanbod tegen de beste prijs

Onafhankelijk, betrouwbaar en vooral gepassioneerd

Wij staan voor je klaar om je te helpen bij de zoektocht naar jouw droomhuis in Valencia.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.