Verbouwen & renovatie in Valencia

Daar zit je dan in Valencia. Een huis gekocht wat bij lange na nog niet voldoet aan jouw wensen of maatstaven van comfort. Of een huis wat nog zo heerlijk ‘typisch Spaans’ is met een oud Valenciaanse keuken, veel donker hout, oude vermolmde kozijnen…… Je kunt je er alles bij voorstellen. Hoe ga je verbouwen? Waar ga je beginnen met een renovatie in Valencia? Wie ga je hier voor kiezen? En ook, wie gaat dit begeleiden?

Laat je niet afschrikken op voorhand. We hebben gelukkig vaker met dit bijltje gehakt. Of het nu een grootscheepse verbouwing is of een kleine renovatie in Valencia, wij draaien onze hand hier niet voor om.

Verbouwen & renovaties in valencia
opknapper in valencia renoveren

Een "opknapper" kopen

Mensen die wij begeleiden bij het vinden van het juiste appartement in de binnenstad van Valencia hebben vaak twee wensen:  instap-klaar en een appartement in strakke, moderne stijl.
Geen zin in een renovatieproject op afstand, maar gewoon sleutel-klaar. Lekker makkelijk en alles nieuw. Afgezien van uiteraard nieuwbouw, is dit vaak niet de werkelijkheid in de binnenstad van Valencia. Veelal hebben we hier te maken met oudere appartementen. Spaanse eigenaren geven hier gewoon minder om. Ook omdat hun dagelijks leven zich grotendeels buiten op de terrassen afspeelt.

In plaats van te focussen op nieuwe, strakke appartementen, adviseren wij vaak om de aandacht te richten op de juiste locatie. Beter een appartement op de juiste locatie dat nog verbouwd kan worden dan een strak appartement in een verkeerde wijk. Je zult ook zien dat het aanbod dan ineens een stuk groter is. Er zijn eenvoudigweg weinig moderne, strakke appartementen die te koop staan in Valencia Stad. Maar nogmaals, geen zorgen. We helpen je graag met een renovatie in Valencia stad of regio.

Renovaties in Valencia

Onze ervaring is dus dat er eigenlijk altijd wel iets verbouwd of gerenoveerd moet worden aan huizen in Valencia. Soms is het alleen een keuken of badkamer vervangen, maar soms ook complete renovaties waarbij alleen de buitenmuren overeind blijven staan. Daarbij moet je denken aan het vervangen van elektra, muren verwijderen, installeren van airco, open keukens installeren etc.,etc.

Of het nu een kleine of grote renovatie is, je wilt gewoon dat het netjes en volgens afspraak wordt uitgevoerd. Via ons netwerk van aannemers en onderhoudsmensen hebben wij al een groot aantal renovaties afgerond. We hebben op verzoek altijd voorbeelden van een ‘voor en na situatie’  van appartementen in Ruzafa, die wij aan Nederlandse klanten hebben verkocht in Valencia stad

De renovatieprojecten die wij in Valencia Stad en regio voor onze klanten aanbieden worden gecoördineerd door een Engelstalige projectmanager. De projectmanager zorgt o.a. voor de juiste vergunningen bij de gemeente, bewaakt de tijdsplanning en is het directe aanspreekpunt. Hier kun je direct mee communiceren, de lijnen zijn dus kort. Mochten er vragen zijn dan kun je natuurlijk ons team ook altijd contacten… Wij houden sowieso een oogje in het zeil 😉

verbouwen In Valencia
kosten renovatie in spanje

Kosten renovatie in Valencia

Houd er rekening mee dat kosten voor een renovatie hier in Valencia meestal een stuk lager liggen ten opzichte van Noord-Europa.  Dit heeft o.a. te maken met een veel lager arbeidsloon en lagere prijzen voor de materialen (bijvoorbeeld sanitair, keukens, tegels, etc.) die gebruikt worden voor de renovatie in Valencia.

Uiteraard kunnen wij dit soort verbouwingen ook bij villa´s in het binnenland van Valencia begeleiden. Ook hier hebben wij gerenommeerde partijen die voor een stressloze verbouwing kunnen zorgen. Wij snappen dat als je zelf in bijvoorbeeld Nederland of België woont er veel vertrouwen moet zijn om een renovatie of verbouwing te laten doen.

Nieuwbouw in Valencia

Sommige mensen vinden het heerlijk om zelf aan de slag te gaan en kiezen voor een ‘opknapper’. Anderen knappen er juist op af. Zij kunnen een dergelijk project niet overzien of hebben er gewoonweg geen zin in. Natuurlijk hebben we gewoon mooie al gerenoveerde appartementen in het aanbod, als ook enkele mooie nieuwbouw appartementen. Kijk eens op onze pagina met Nieuwbouw Valencia. Hier vind je een selectie van nieuwbouwprojecten in Valencia, al dan niet al gerealiseerd.

Zoek je geen appartement, maar een nieuwbouw villa in Valencia? Ook dan kunnen we je natuurlijk helpen. Wij kunnen jouw droomvilla realiseren. We hebben in ons aanbod ook bestaande moderne nieuwbouwvilla´s in de regio van Valencia. Heb je echt zelf je droomhuis in je hoofd of je droomplek gevonden, dan kunnen we ook dat natuurlijk gaan bouwen. Kijk alvast voor inspiratie op Nieuwbouw in Valencia.

Maar voor alles geldt: heb je een vraag of idee, laat het ons weten en neem contact met ons op.

nieuwbouw in valencia

Wij staan voor je klaar

Het kopen van een appartement in en rond Valencia moet een leuk en zorgeloos proces zijn. Bij Makelaar Valencia werken we heel hard om ervoor te zorgen dat jouw aankoop soepel verloopt. En dat je nu maar ook straks kunt genieten van jouw droomhuis in Valencia.

We laten je kennismaken met de beste partners waarmee we samenwerken en gezamenlijk helpen wij je tijdens het gehele aankooptraject (zie ook onze services die we je kunnen bieden). We begeleiden je bij elke stap in het proces en hopen dat je de informatie over het kopen van een appartement in Valencia op onze website nuttig vindt!

Als je vragen hebt over het kopen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem dan nu met ons op door het formulier in te vullen.

We zijn er om je te helpen!

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.