Vastgoedbeurzen voor een huis in Spanje

(Nog) geen tijd om naar Spanje te komen? Ontmoet ons op één van de vastgoedbeurzen in Nederland! Wij staan hier met een team klaar om jullie ter plekke te enthousiasmeren en informeren over het kopen van een huis in Spanje en wat Makelaar Valencia voor je kan betekenen.

Nieuwbouw in Spanje, de verschillende regio’s van Spanje, de verschillende wijken in Valencia, verbouwmogelijkheden  en verhuuropties. Op de beurs kun je ons alles vragen wat je wil weten weten voordat je tot een aankoop in Spanje overgaat. Ben je je nog aan het oriënteren? Ook dan ben je bij onze stand van harte welkom!

Bekijk onderaan deze pagina op welke beurzen wij dit jaar te vinden zijn.

 

Beursagenda vastgoedbeurzen

We helpen je graag ook nu

Maar ook in de tussentijd staan we uiteraard voor je klaar. Heel graag informeren we je op alle mogelijke manieren: telefonisch, via de website, social media zoals Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin, via de webchat en e-mail, maar ook kunnen we een online live gesprek inplannen via Zoom of Skype. Ook zo kunnen natuurlijk alle vragen worden beantwoord. Mocht je in Valencia zijn, dan staat de koffie natuurlijk altijd klaar in ons kantoor!

Beursagenda vastgoedbeurzen

Hier de beursagenda waar Makelaar Valencia onder de vlag van Spaanse Droomhuizen zal gaan deelnemen. 

Jaarbeurs Utrecht

30 september - 2 oktober 2022

standnummer 300

Masters Expo

RAI Amsterdam (NL)

8 t/m 12 december 2022

standnummer TBA

Geen zin of tijd om naar een beurs te gaan?

No problema, vul onze gratis ZOEKSERVICE  in en we gaan nu al voor je aan de slag.

Of neem direct contact met ons op!

Compare listings

Vergelijken
Zoeken