Vastgoedbeurzen voor een huis in Spanje

(Nog) geen tijd om naar Spanje te komen? Ontmoet ons op één van de vastgoedbeurzen in Nederland! Wij staan hier met een team klaar om jullie ter plekke te enthousiasmeren en informeren over het kopen van een huis in Spanje en wat Makelaar Valencia voor je kan betekenen.

Nieuwbouw in Spanje, de verschillende regio’s van Spanje, de verschillende wijken in Valencia, verbouwmogelijkheden  en verhuuropties. Op de beurs kun je ons alles vragen wat je wil weten weten voordat je tot een aankoop in Spanje overgaat. Ben je je nog aan het oriënteren? Ook dan ben je bij onze stand van harte welkom!

Bekijk onderaan deze pagina op welke beurzen wij dit jaar te vinden zijn.

 

Spanje Infodagen

Geen zin in een beurs?

Kom dan naar de Spanje Infodagen van Spaanse Droomhuizen! We zullen je in alle rust informeren over een grote stap: een huis kopen in Valencia, Spanje.

Tijdens de Spanje Infodagen zullen onze specialisten al je vragen beantwoorden over de aankoop van een villa of appartement in Valencia en de rest van Spanje. Maar het is ook interessant voor investeerders die hun portfolio willen uitbreiden met het aankopen van (verhuur)appartementen in Valencia Stad (waar ons kantoor is gevestigd).

We helpen je graag ook nu

Maar ook in de tussentijd staan we uiteraard voor je klaar. Heel graag informeren we je op alle mogelijke manieren: telefonisch, via de website, social media zoals Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin, via de webchat en e-mail, maar ook kunnen we een online live gesprek inplannen via Zoom of Skype. Ook zo kunnen natuurlijk alle vragen worden beantwoord. Mocht je in Valencia zijn, dan staat de koffie natuurlijk altijd klaar in ons kantoor!

Beursagenda vastgoedbeurzen

Agenda vastgoedbeurzen & infodagen

Hier de agenda met beurzen en infodagen waar je Makelaar Valencia onder de vlag van Spaanse Droomhuizen kunt vinden. 

Spanje Infodagen Haarlem

Huis te Zaanen, Haarlem
20 en 21 januari 2024

standnummer nvt

Jaarbeurs Utrecht

22 t/m 24 maart 2024

standnummer 300

Geen zin of tijd om naar een beurs of infodag te gaan?

No problema, vul onze gratis ZOEKSERVICE  in en we gaan nu al voor je aan de slag.

Of neem direct contact met ons op!

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.