Sponsoring

Bij Makelaar Valencia realiseren we dromen in de vorm van wonen in Valencia, maar we dragen ook graag bij aan goede initiatieven door als sponsor op te treden. We steunen verschillende initiatieven, waarvan we vinden dat ze goed passen bij ons merk en bij wat we willen uitstralen. De projecten die we sponsoren zijn actief in de sport en/of zorgen voor een sociale impact op de (lokale) gemeenschap.

Op dit moment is Makelaar Valencia (onder naam van Dream Properties) sponsor van:

  • Padel duo Ruben Cuevas Tornero & Adrian Naranjo Martinez, Valencia

Met ons merk Spaanse Droomhuizen sponsoren we ook:

  • Voetbalclub Graaf Willem II VAC, Wassenaar (bij Den Haag, Nederland)
  • De Ondernemersprijs Spanje van de Nationale Ondernemersbijeenkomst 2024

We vertellen je er graag meer over op deze pagina.

Sponsoring Padel professionals Valencia
Sponsoring padelspelers Valencia

Padel duo Ruben & Adrian

Padel is al jaren razend populair in Spanje. In bijna elke stad en steeds vaker ook in kleinere plaatsen in Spanje zijn padelbanen te vinden. Dankzij de populariteit van de sport heeft Spanje al verschillende topspelers van wereldklasse voortgebracht.

Met onze merken Dream Properties en Spaanse Droomhuizen ondersteunen we twee toptalenten uit de Comunidad Valenciana, die samen (en soms solo) de wereld rondreizen om belangrijke toernooien te spelen. Maak kennis met Ruben Cuevas Tornero en Adrian Naranjo Martinez uit Valencia.

Ruben Cuevas Tornero. Ruben heeft jarenlange ervaring als professioneel padelspeler. Hij staat aan de linkerkant en gebruikt zijn kennis en ervaring in het spel om het de tegenstander technisch erg moeilijk te maken.
Adrian Naranjo Martinez. Adrian is een jong aanstormend talent aan het begin van zijn padelcarrière. Hij staat aan de rechterkant van de baan en zijn kracht en snelheid maken hem samen met Ruben tot een topduo.

Meer sponsorprojecten

Met ons Nederlandse merk Spaanse Droomhuizen zijn we ook actief als sponsor van:

  • Voetbalclub Graaf Willem II VAC, Wassenaar – Nederland
  • Nederlandse Ondernemersprijs Spanje, Nationale Ondernemersbijeenkomst 2024

Graaf Willem II VAC
Graaf Willem is een club waar sfeer voorop staat, naast natuurlijk familie en prestaties. Het is een belangrijke voetbalclub voor Wassenaar en de regio Den Haag in Nederland, waar jong en oud kunnen voetballen en socializen. Hun thuiswedstrijden en trainingen worden nu opgefleurd door een opvallend oranje bord met het logo.

Nederlandse Ondernemersprijs Spanje, National Businessmeeting 2024
Als trotse ondernemers die al jaren actief zijn in Spanje steunen wij het initiatief van de Nederlandse Ondernemersprijs Spanje, onderdeel van de National Business Meeting 2024.

Sponsoring voetbal

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.