Dream Properties Group

De missie van de Dream Properties Group is om met behulp van onze ervaring, kennis en passie klanten te begeleiden bij het vinden én aankopen van hun droomhuis in Spanje, zodat zij zorgeloos kunnen genieten van al het moois dat het Spaanse leven te bieden heeft en hun dromen te realiseren. Leef je droom in Spanje!

De Dream Properties Group is opgericht in 2012 en is gevestigd in Valencia (Spanje)

Dream Properties Group

Dream Properties Group heeft verschillende websites en kanalen om haar klanten te informeren over de situatie op de woningmarkt in Spanje. Via onze websites laten wij het actuele aanbod te koop staande woningen in alle prijssegmenten in heel Spanje zien.

Onze websites worden bezocht door gemiddeld 30.000 Spanje liefhebbers per maand die op zoek zijn naar hun eigen Spaanse casa. Met meer dan 300.000 maandelijkse pageviews van over de hele wereld, biedt de Dream Properties Group een uitstekend platform om je droomhuis in Spanje te vinden.

Wie zijn onze klanten

Ons (internationale) klantenbestand bestaat uit een mix van klanten die op zoek zijn naar een permanente woning (emigratie), vakantiewoning of een investeringsobject (verhuur). 

Onze service

Onze service bestaat uit: informeren over de verschillende regio´s, aankoopbegeleiding in de breedste zin van het woord, aan- en verkoop van woningen, projectbegeleiding van renovatie en nieuwbouw. Via ons brede netwerk kunnen wij ook juridisch en financieel advies aanbieden.

Klantgerichte passie

Wij zijn een professioneel, service- en klantgericht bedrijf gedreven door een mix van Spaanse passie en Nederlandse nuchterheid! Vamos! 

Informatie en aanbod Spanje

Spaanse Droomhuizen

www.spaansedroomhuizen.com

Ons vlaggenschip voor de Nederlandstalige markt. Op deze website vind je naast de database met te koop staande woningen ook allerlei relevante informatie over het aankopen van een woning in Spanje.

Makelaar Spanje

www.makelaarspanje.nl

Website met algemene informatie over de verschillende regio´s in Spanje en alles wat je moet weten over het aankopen van een woning in Spanje. 

Dream Properties International

www.dreampropertiesinternational.com

Internationale website met informatie en te koop staande woningen in Spanje. 

Informatie en aanbod Valencia

Makelaar Valencia

www.makelaarvalencia.nl

Dé Nederlandstalige website voor informatie over het aankopen van een woning in Valencia Stad en regio. Uiteraard ook met een actuele database van te koop staande woningen voor alle budgetten.

Emigreren Valencia

www.emigrerenvalencia.nl

Nederlandstalige website met informatie én inspiratie voor iedereen die naar Valencia Stad of regio wil emigreren. 

Dream Properties Valencia

www.dreampropertiesvalencia.com

Internationale website met informatie en te koop staande woningen in Valencia Stad en regio.

Relocation Services Valencia

www.relocationservicesvalencia.com

Internationale website met informatie én inspiratie voor iedereen die naar Valencia Stad of regio wil emigreren. 

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.