Huren in Valencia

Welkom! Hier vind je informatie over het huren en verhuren van appartementen en villa´s in Valencia stad en regio. En natuurlijk alles wat bij huren in Valencia in het algemeen komt kijken.

In het huren korte termijn kennen we eigenlijk nog weer een splitsing in de toeristische korte termijn huur en de korte tot middellange termijn huur. De toeristische korte termijn verhuur zal iedereen wel herkennen. Je zoekt een appartementje of leuk vakantiehuis voor een weekend of een week. Denk aan de “city-trippers” die een lang weekend van de mooie stad Valencia willen genieten. Of vakantiegangers die cultuur en strand willen combineren en op zoek zijn naar een appartement bij het strand voor 2 weken etc. etc.

Ik wil graag meer informatie over...

huren in valencia lange termijn

Huren in Valencia - korte termijn

Ook veel van onze klanten zoeken een overnachtingsplek als ze op zoektocht komen voor het kopen van hun eigen huis. Hoe leuk is het dan om in de buurt te huren van waar je uiteindelijk wilt kopen. Er zijn vele redenen waarom mensen op zoek zijn naar een verblijf in Valencia stad of regio voor enkele dagen. Deze verhuur gaat vaak per nacht (denk o.a. ook aan de Airbnb verhuur en portals als Micazu, Homeaway, maar ook hotels, B&B´s, etc. via booking.com.

Daarnaast is er ook een steeds groter wordende groep mensen die voor een week of langer, zelfs tot enkele maanden een appartement of huis zoeken om te huren. Dus mensen die echt voor een langere vakantie hier willen genieten. Maar ook mensen die een talencursus volgen, stage lopen of overwinteren. Soms zelfs als een voorproefje om uiteindelijk de echte stap te gaan wagen. Ook hiervoor kun je vaak nog terecht bij de eerder genoemde verhuurwebsites, maar ook is het mogelijk voor enkele weken of maanden een huis te huren. Vaak kun je dit redelijk eenvoudig zelf en online regelen, maar ook hier kunnen we vaak wel suggesties geven.

Wil je verzekerd zijn van een optimale verhuur service voor je (korte) verblijf in Valencia, kijk dan bij HUREN KORTE TERMIJN. Hier vind je een aantal appartementen en villa’s, ook van klanten die via Makelaar Valencia hebben aangekocht en nu deze woningen voor korte termijn verhuren. In overleg is soms een lange termijn verhuur ook bespreekbaar.

Huren in Valencia - lange termijn

Bij het huren voor een langere termijn, vaak minimaal 6 maanden tot een jaar, zijn het vaak studenten, stagiaires en de expats, die tijdelijk of afwisselend hier hun werk willen en kunnen doen. Denk ook aan de “digital nomads”, waardoor het steeds makkelijker wordt ook op afstand online te werken. En waarom dan niet lekker in de zon en bij een heerlijke typisch Spaanse stad.

Als je langer gaat huren, worden zaken als locatie, comfort, etc. ook steeds belangrijker. Waar je bij een citytrip vooral op pad zal zijn en je eigenlijk vooral een goed bed nodig hebt om uit te rusten, zul je als je maanden in de stad bent toch meer wensen hebben. Allereerst zal je wat meer in het huis aanwezig zijn, dus wat heb je nodig? En ook hier geldt weer, waar wil je zitten. Wat is je doel? En ook niet onbelangrijk, wat is je budget? Een student zal aan een kamertje en gedeeld appartement vaak al genoeg hebben, maar een expat gezin wil toch echt wel wat meer ruimte en ook comfort. Ook zijn dan goede scholen in de nabijheid weer van belang.

Kortom, ook hier is het dan weer handig om een verhuurmakelaar in te schakelen en komt er weer veel meer bij kijken. Wij kunnen je helpen door je wensen door te zetten binnen ons verhuurnetwerk. Laat ons weten wat je zoekt en we brengen je in contact met de juiste partij(en). Wil je een goed advies het huren van een woning in Valencia, laat ons je wensen weten bij HUREN LANGE TERMIJN.

Referenties over Makelaar Valencia - appartement in Ruzafa

Wij staan voor je klaar

Het kopen van een appartement in en rond Valencia moet een leuk en zorgeloos proces zijn. Bij Makelaar Valencia werken we heel hard om ervoor te zorgen dat jouw aankoop soepel verloopt. En dat je nu maar ook straks kunt genieten van jouw droomhuis in Valencia.

We laten je kennismaken met de beste partners waarmee we samenwerken en gezamenlijk helpen wij je tijdens het gehele aankooptraject (zie ook onze services die we je kunnen bieden). We begeleiden je bij elke stap in het proces en hopen dat je de informatie over het kopen van een appartement in Valencia op onze website nuttig vindt!

Als je vragen hebt over het kopen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem dan nu met ons op door het formulier in te vullen.

We zijn er om je te helpen!

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.