Het Dream Team

Als de Dream Properties Group zijn we al meer dan 10 jaar actief in de vastgoedmarkt in Spanje. We helpen onze klanten in de zoektocht naar het perfecte Spaanse Droomhuis, wat betekent dat we begeleiden tijdens het hele aankoopproces van A tot Z.

Alles is erop gericht om onze klanten alle persoonlijke hulp te bieden die nodig is. We wonen en werken allemaal zelf in Valencia, dus als ervaringsdeskundigen weten we alles over het huren, kopen, wonen en leven in Valencia. Buiten deze ervaring hebben we kennis van de markt. We hebben allemaal onze eigen specialiteit en daarnaast delen we allemaal dezelfde passie: de liefde voor het mooie Valencia!

Als team spreken we meerdere talen en zijn we gespecialiseerd in de mooie omgeving van Valencia. Door onze motivatie, kennis en het doel om jouw droomhuis te vinden, vormen we het ideale Dream Team.

Kopen zonder zorgen!

Makelaar Valencia - kantoor Valencia Dream Properties Group
We kunnen begeleiden tijdens het hele aankoopproces en zullen dus veel contact met je hebben. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Zo weet je met wie je nu eigenlijk contact hebt. Al onze medewerkers zijn ervaringsdeskundigen in het verhuizen naar Spanje. Daarnaast zijn we binnen ons team heel wat talen rijk. Maak kennis met ons Dream Team.
Erwin

Erwin

Managing Director
Sales & Partners

Als mede oprichter van de Dream Properties Group is Erwin continu bezig de beste deals te sluiten voor onze klanten. Persoonlijk begeleidt hij klanten in Valencia en de Costa Blanca. Daarnaast is hij onze PR-man, onderhoudt hij ons partner netwerk en zoekt hij naar nieuwe mogelijkheden en projecten.

Talen: Nederlands, Engels, Spaans, Duits
Jacqueline

Jacqueline

Managing Director
Marketing & Finance

Als mede oprichter van de Dream Properties Group zoekt Jacqueline altijd naar verbetering voor onze klanten om deze de beste ervaring te geven. Naast de werkzaamheden voor marketing & financiën, begeleidt Jacqueline klanten persoonlijk in de Costa Blanca en Valencia regio.

Talen: Nederlands, Engels, Spaans
Anouchka

Anouchka

Sales Director
& Client Services

Anouchka is al jarenlange een vaste waarde binnen het team en voor onze klanten. Als Sales Director is zij verantwoordelijk voor het Sales & Client Services team. Verder is Anouchka dé Valencia stad expert en kent zij de stad en uiteraard ook alle nieuwbouwprojecten als geen ander.

Talen: Nederlands, Engels, Spaans
Natalia

Natalia

Sales & Client Services

Natalia maakt deel uit van het sales team. Ze is al langer actief in de makelaarswereld in Spanje en kan je daarom goed adviseren over locaties en aankoop.

Talen: Nederlands, Engels, Spaans, Russisch, Oekraïens
Shila

Shila

Sales & Client Services

Shila maakt deel uit van het sales team. Met haar achtergrond in interieur en styling, ziet ze snel de potentie van huizen en kan je adviseren over de mogelijkheden.

Talen: Nederlands, Engels, Perzisch
Elise

Elise

Marketing & Online

Elise is de online marketeer. Zij verzorgt o.a. onze nieuwsbrieven, webcontent, blogs, en social media voor alle merken van de Dream Properties Group, waaronder Makelaar Valencia. Hiermee probeert zij mensen die zoeken naar een huis in Spanje optimaal te informeren en inspireren.

Isa

Isa

Back Office

Isa is gefocust op alles wat achter de schermen gebeurd… Van websites tot marketing, van nieuwe huizen online zetten tot alle cijfertjes controleren. Verder is zij de grote voortrekker voor certificering en kwaliteit binnen de organisatie.

Talen: Nederlands, Engels, Spaans
Kim

Kim

Sales & Properties Content

Kim zorgt ervoor dat de juiste huizen met de correcte vertalingen op de website komen. Ook worden door haar nieuwe huizen toegevoegd. Verder is zij ook enthousiast deel van het Sales team, waarbij het haar sport is het juiste huis voor onze klanten te vinden.

Talen: Nederlands, Engels, Spaans

Wij helpen je graag!

Het kopen van een huis in Valencia moet een leuk en zorgeloos proces zijn. Ons Dream Team staat voor je klaar om je te begeleiden in het hele aankoopproces, zodat jij lekker kunt genieten van jouw droomhuis in Valencia.

Als je vragen hebt over het kopen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem dan nu met ons op door het formulier in te vullen.

Wil je graag dat dit Dream Team jouw bijstaat tijden de zoektocht en aankoop van jouw toekomstige Spaanse casa, laat het ons weten. Wij helpen je heel graag verder! 

Wij zijn er om je te helpen en alle vragen te beantwoorden: kopen zonder zorgen! 

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.