Het Dream Team

Als de Dream Properties Group zijn we al meer dan 10 jaar actief in de vastgoedmarkt in Spanje. We helpen onze klanten in de zoektocht naar het perfecte Spaanse Droomhuis, wat betekent dat we begeleiden tijdens het hele aankoopproces van A tot Z.

Alles is erop gericht om onze klanten alle persoonlijke hulp te bieden die nodig is. We wonen en werken allemaal zelf in Valencia, dus als ervaringsdeskundigen weten we alles over het huren, kopen, wonen en leven in Valencia. Buiten deze ervaring hebben we kennis van de markt. We hebben allemaal onze eigen specialiteit en daarnaast delen we allemaal dezelfde passie: de liefde voor het mooie Valencia!

Als team spreken we meerdere talen en zijn we gespecialiseerd in de mooie omgeving van Valencia. Door onze motivatie, kennis en het doel om jouw droomhuis te vinden, vormen we het ideale Dream Team.

Kopen zonder zorgen!

Dream Team - Makelaar Valencia

Aangezien wij je kunnen begeleiden tijdens het hele aankoopproces en dus veel contact met je zullen hebben, vinden wij het belangrijk onszelf even voor te stellen. Zo weet je met wie je nu eigenlijk contact hebt.

Erwin - Dream Team - Makelaar Valencia

Erwin

Sales Marketing,
Business Development

Mede oprichter van de Dream Properties Group en deel van het sales team in  Valencia. Erwin begeleidt klanten en is contactpersoon voor onze partners en projecten.

Jacqueline - Dream Team - Makelaar Valencia

Jacqueline

Sales Marketing,
Administration & Finance

Mede oprichter van de Dream Properties Group en deel van het sales team in Valencia. Daarnaast is Jacqueline ook het eerste contact voor marketing en financiën.

Anouchka - Dream Team - Makelaar Valencia

Anouchka

Sales director

Anouchka is de Sales director van het sales team. Zij begeleidt klanten tijdens bezichtigingen in Valencia en omgeving en is daar tevens de nieuwbouwspecialist.

Chris - Dream Team - Makelaar Valencia

Chris

Sales team

Chris maakt deel uit van het sales team op kantoor in Valencia. Hij verzorgt de eerste contacten op kantoor, aan de telefoon en online.

Louisa - Dream Team - Makelaar Valencia

Louisa

Sales team

Louisa maakt ook deel uit van het sales team op kantoor in Valencia. Zij verzorgt de eerste contacten op kantoor, aan de telefoon en online.

Jago - Dream Team - Makelaar Valencia

Jago

Sales Costa Blanca Noord

Jago begeleidt onze klanten tijdens de zoektocht naar het droomhuis in de Costa Blanca Noord, Met zijn kennis en ervaring – ook op het gebied van nieuwbouw en zelf bouwen – is hij van grote waarde.

Elise - Dream Team - Makelaar Valencia

Elise

Marketing & Online

Elise is gespecialiseerd in online marketing en socials. Zij verzorgt o.a. nieuwsbrieven, webcontent, blogs, en social media voor alle merken van de Dream Properties Group, waaronder Makelaar Valencia.

Isa - Dream Team - Makelaar Valencia

Isa

Back Office

Isa is gefocust op alles wat achter de schermen gebeurd… Van websites tot marketing, van nieuwe huizen online zetten tot alle cijfertjes controleren. 

Wij helpen je graag!

Het kopen van een huis in Valencia moet een leuk en zorgeloos proces zijn. Ons Dream Team staat voor je klaar om je te begeleiden in het hele aankoopproces, zodat jij lekker kunt genieten van jouw droomhuis in Valencia.

Als je vragen hebt over het kopen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem dan nu met ons op door het formulier in te vullen.

Wil je graag dat dit Dream Team jouw bijstaat tijden de zoektocht en aankoop van jouw toekomstige Spaanse casa, laat het ons weten. Wij helpen je heel graag verder! 

Wij zijn er om je te helpen en alle vragen te beantwoorden: kopen zonder zorgen! 

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken