Maak van je huis echt een Spaans droomhuis!

Eindelijk heb je je droomhuis gevonden! Het huis is top, de locatie is top, alleen buiten de 4 muren heb je verder nog niets…. Hoe pak je dat aan in het buitenland? Ons Interieur & Styling Valencia Team tovert jouw huis eenvoudig om in een echt Spaans droomhuis!

In je eigen land weet je goed de weg, ken je jouw favoriete winkels en de leukste hotspots. Hier in Spanje of specifiek in Valencia weet je dat allemaal waarschijnlijk nog niet. 

Daarnaast is het lastig om het ook allemaal op tijd geregeld te hebben. De timing is natuurlijk ook belangrijk. En interieur & styling is zo belangrijk voor uiteindelijk het gevoel: dit is de ‘finishing touch’ om echt te kunnen zeggen: ik heb een droomhuis in Spanje! 🙂

Interieur styling wit

Waarom styling van je huis in Valencia?

Iedereen koopt een huis in Spanje voor verschillende redenen: voor vakanties, (semi-)permanente bewoning of investering en verhuur. Bij investering en verhuur in Spanje is het duidelijk hoe belangrijk interieur & styling van je huis is. Het bepaalt de populariteit van jouw woning ten opzichte van de concurrentie. Ook kun je een huis wat er helemaal tip top uitziet voor een hogere prijs verhuren. Of verkopen, want uiteraard kun je ons ook inzetten als je je huis in Spanje wilt verkopen.

Bij vakanties zul je denken dat je niet veel “thuis” bent en meer buiten leeft, maar ook hier geldt voor de hele vakantiebeleving en het geluksgevoel dat een mooi gestyled huis natuurlijk veel prettiger voelt. En ook je terras en/of tuin kan natuurlijk helemaal mooi worden ingericht.

Daarnaast heeft niet iedereen het talent om van een huis echt een “thuis” te maken. Ook is het leuk om juist een andere stijl te kiezen, dan die je zelf gewend was. Een goed interieur & styling van je huis in Spanje is de investering vaak dubbel en dwars waard. En nee, dit hoeft niet alleen voor het duurste segment. We kunnen ook al mooie betaalbare concepten aanbieden voor een leuk stadsappartement of huisje in het binnenland.

Interieur & Styling in Valencia

We werken met een ervaren Nederlandssprekend styling team gevestigd in Valencia. Je kunt dus gewoon in je eigen taal je wensen bespreken. Zij hebben de kennis, ervaring en ook het netwerk om hele huizen en appartementen in te richten. Zo heb je de beste planning, scherpste prijzen en ook goede communicatie.

Wat is de werkwijze?

We kunnen je natuurlijk op elk moment in contact brengen met het styling team, maar vaak is het moment pas daar als we het huis gevonden hebben. Je kunt wachten tot de overdracht, maar ook al eerder kun je er voor kiezen aan de slag te gaan. Zodra het voorlopig koopcontract (‘contrato de arras’ in Spanje) is getekend, is de koop meestal wel vrij zeker.

We kunnen je dan in contact brengen met degene verantwoordelijk voor interieur & styling in Valencia. Zij zullen uiteraard eerst een goed én vrijblijvend gesprek hebben om je wensen en doel goed te begrijpen. Zodra zij een plattegrond hebben, kunnen zij dit vertalen in een 3d design tekening inclusief een offerte. Zo heb je een duidelijk beeld van wat je krijgt, maar ook wat het kost. Aan de hand hiervan kun je uiteraard nog weer aanpassingen doen en zal er een versie 2 van het ontwerp en de offerte volgen. Zodra dit akkoord is, zal er een planning worden afgestemd en wordt er gezorgd dat alles is geleverd en geïnstalleerd volgens afspraak. Dus maatwerk precies zoals je wilt!

Voorbeeld interieur & styling pakketten Valencia

Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden en het je nog makkelijker te maken, hebben we een aantal voorbeeld concepten samengesteld. Zo krijg je alvast een idee van wat we kunnen doen en wat dat zou kunnen kosten. Daarnaast is het natuurlijk super makkelijk om een (of meer) van deze concepten te kiezen en te combineren. Nog steeds zullen we dan contact opnemen om je stijl, smaak en kleur te bespreken en met een voorstel te komen. De genoemde prijzen zijn daarom ook ter indicatie.

Interieurpakket 'Calm & Relax'

ca. € 5.499,-

Het interieurpakket ‘Calm and Relax’ is een mooi startpakket met meubels en accessoires. Dit meubelpakket bevat de basis voor een woon-/eetkamer, bestaande uit een bank, koffietafel en een eetgedeelte bestaande uit een eettafel en 4 stoelen, afgemaakt met stijlvolle decoratie. Slaapkamer styling is optioneel, tegen een meerprijs.

Producten

Services

Interieurpakket 'Feel Like Home'

ca. € 8.499,-

Wil je net even wat meer, dan past wellicht het ‘Feel Like Home’ pakket weer net wat beter. Alles wat je nodig hebt voor een passend luxe totaal meubelpakket voor je woon-/eetkamer, bestaande uit een zitbank, een loungebank, en een eetgedeelte bestaande uit een eettafel en 6 stoelen, afgemaakt met stijlvolle decoratie. Ook hier is een optie om slaapkamer styling toe te voegen als upgrade, tegen een meerprijs.

Producten

Services

Interieurpakket 'Luxury Home'

ca. € 17.999,-

Het interieurpakket ‘Luxury Home’ is een schitterend totaalpakket bestaande uit luxe meubels en accessoires. Dit meubelpakket is compleet voor een woon-/eet- en slaapkamer, bestaande uit een bank, koffietafel, een eetgedeelte bestaande uit een eettafel en 6 armleuningstoelen, een vloerkleed en afgemaakt met stijlvolle decoratie.

Producten

Services

Stylingpakket Luxury Home

Wij staan voor je klaar

Het kopen van een appartement in en rond Valencia moet een leuk en zorgeloos proces zijn. Bij Makelaar Valencia werken we heel hard om ervoor te zorgen dat jouw aankoop soepel verloopt. En dat je nu maar ook straks kunt genieten van jouw droomhuis in Valencia.

We laten je kennismaken met de beste partners waarmee we samenwerken en gezamenlijk helpen wij je tijdens het gehele aankooptraject (zie ook onze services die we je kunnen bieden). We begeleiden je bij elke stap in het proces en hopen dat je de informatie over het kopen van een appartement in Valencia op onze website nuttig vindt!

Als je vragen hebt over het kopen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem dan nu met ons op door het formulier in te vullen.

We zijn er om je te helpen!

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.