Onderhoud in Valencia

Je hebt je droomhuis in Valencia gevonden, gefeliciteerd! Het genieten is nu begonnen. Misschien woon je permanent in je nieuwe droomhuis, of misschien breng je er je vakantie door, genietend van de Spaanse zon. Hoe dan ook, je zult zo af en toe ook onderhoud in Valencia moeten (laten) uitvoeren aan je huis.

Ook is het fijn om te weten dat er iemand is die je Spaanse droomhuis in de gaten houdt en ervoor zorgt dat het huis en de tuin net zo mooi (of misschien wel mooier) blijven als toen je het kocht.

Wie moet je bellen als er iets kapot gaat en je een elektricien, loodgieter, tuinman, schilder, schoonmaker of iemand nodig hebt om het zwembad te onderhouden? Welke vorm van onderhoud in Valencia je ook nodig heeft, Makelaar Valencia voorziet je graag van een vertrouwd contact. Zo kunt je zorgeloos genieten van jouw nieuwe huis!

onderhoud in valencia
tuinonderhoud in spanje

Tuin onderhoud in Valencia

Je hebt een villa gekocht in de regio Valencia met tuin. Hoe houd je die tuin netjes en groen als je er niet altijd bent, of als je geen groene vingers hebt?

Makelaar Valencia helpt je graag verder. Wij helpen je de beste professional te vinden die bij je past. Natuurlijk wil je dat iemand zorgt voor het water geven, wieden, trimmen en bemesten.

Het kan echter zijn dat je ook bouwwerkzaamheden en regelmatige inspecties en onderhoud van apparatuur zoals het irrigatiesysteem nodig hebt. Onze tuindeskundigen adviseren je ook graag over de verschillende fruitbomen en planten zodat je ook in Spanje kunt genieten van je eigen fruit en prachtige bloeiende bloemen.

Zwembad onderhoud in Valencia

Misschien bent je op zoek naar professionele zwembadonderhoudsdiensten in Valencia? Iedere huiseigenaar in Valencia wil graag een duik nemen in een schoon en helderblauw zwembad.

Een zwembad onderhouden is een belangrijke, wekelijkse klus en eentje waar je niet altijd meteen zin in hebt tijdens je welverdiende vakantie of wanneer je geniet van je nieuwe huis.

Het is essentieel om de zwembaduitrusting (zoals de pomp) regelmatig te inspecteren en te onderhouden. Vergeet de reiniging, het onderhoud van de filters, de pH-waarde en het op peil houden van het water niet. Goed onderhoud kan ook de levensduur van het zwembad verlengen.

Wij voorzien je graag van een goed aanspreekpunt voor zwembadonderhoud in Valencia zodat je de hele zomer een duik kunt nemen in jouw eigen zwembad!

Pool Maintenance Valencia
Woningbeheer en onderhoudsdiensten in spanje

Woningbeheer

Je hebt een prachtig droomhuis gekocht, maar hoe houdt je het zo mooi of vaker het geval, kun je het nog mooier maken? Onderhoud, onderhoud, onderhoud. Bij Makelaar Valencia bieden wij onderhoudsoplossingen op maat. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Volledige schoonmaakdiensten (zo nu en dan wanneer je weg bent of misschien wekelijks volgens jouw behoeften).
  • Algemene inspecties, b.v. op waterlekkage of schimmel.
  • Onderhoud van je woning (eventueel schilderen, controle van apparatuur zoals de alarminstallatie, onderhoud van het hout enzovoort).
  • Vastgoedbeheer: iemand die het pand af en toe controleert als je er niet bent (bijvoorbeeld voor het huis luchten, veiligheidsbezoeken en het ophalen van de post). Een vastgoedbeheerteam kan ook namens jou huurdiensten regelen en de woning tussen de huurperiodes schoonmaken en onderhouden.

We bieden ook vele andere diensten aan, indien nodig. Vraag er gerust naar en verken de mogelijkheden!

Handige contacten voor onderhoud in Valencia

Je hebt een mooie woning gekocht, maar het kan altijd gebeuren dat er onverhoopt iets kapot gaat en je hebt zo snel mogelijk hulp nodig. Je bent bijvoorbeeld gewoon aan het koken en de elektriciteit valt uit. Waar vind je een elektricien? En vooral een betrouwbare elektricien? Wat te doen als de kraan in de badkamer lekt? Waar begin je bij het zoeken naar een goede loodgieter? Of breekt de houten poot van de eettafel af? Wat nu? Waar kan ik een klusjesman vinden?

Geen zorgen, wij bij Makelaar Valencia hebben door de jaren heen een goed en betrouwbaar netwerk opgebouwd. Waar je nieuwe droomhuis ook is, wij kunnen je (bijna) altijd helpen met een goed aanspreekpunt voor het onderhoud van jouw woning. Afhankelijk van waar de woning zich bevindt, zoeken wij graag een contact voor je op.

Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we je meer over de verschillende onderhoudsopties in Valencia!

onderhoudscontracten - onbezorgd leven in Valencia

Wij staan voor je klaar

Het kopen van een appartement in en rond Valencia moet een leuk en zorgeloos proces zijn. Bij Makelaar Valencia werken we heel hard om ervoor te zorgen dat jouw aankoop soepel verloopt. En dat je nu maar ook straks kunt genieten van jouw droomhuis in Valencia.

We laten je kennismaken met de beste partners waarmee we samenwerken en gezamenlijk helpen wij je tijdens het gehele aankooptraject (zie ook onze services die we je kunnen bieden). We begeleiden je bij elke stap in het proces en hopen dat je de informatie over het kopen van een appartement in Valencia op onze website nuttig vindt!

Als je vragen hebt over het kopen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem dan nu met ons op door het formulier in te vullen.

We zijn er om je te helpen!

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.