Overnachten in Valencia  

Kom je in Spanje om woningen te bezichtigen? Dan is het aan te raden om een goed hotel, vakantiehuis of appartement te huren. Bij een bezichtigingsreis is het belangrijk dat je zorgt voor een goede accommodatie, zodat jij je weer helemaal op kunt laden na een intensieve dag huizen bezichtigen in Valencia. In dit geval kan je zelf online op zoek gaan naar een hotel, appartement of Bed & Breakfast in de buurt, maar het is ook mogelijk om onze hulp hiervoor in te schakelen. Er zijn vele leuke opties om te overnachten in Valencia.

Wij kunnen je niet alleen veel vertellen over de omgeving van Valencia en het huizenaanbod, maar kunnen je ook een aantal suggesties doen voor een hotel, vakantiehuis of appartement. Hierbij houden wij ook weer rekening met jouw persoonlijke wensen, of het nou gaat om een accommodatie in het centrum of een hotel net buiten Valencia. Laat ons weten wat jij precies zoekt, een hotel of vakantiehuis, en wij geven je een aantal suggesties, zodat jij je ook tijdens de bezichtigingsreis volop kunt genieten van het Spaanse leven.

overnachten in valencia
appartement huren valencia stad - korte termijn huur in valencia

Appartement huren in Valencia

Valencia ervaar je natuurlijk ook als een ´local´ als je in een appartement in het centrum of een van de hippe en trendy wijken van Valencia zit. Denk aan o.a. Ruzafa, bij de haven (Puerto) of in de visserswijk Cabanyal.

Op die manier ben je vrij om vanuit je startlocatie de stad, het strand of de regio te gaan ontdekken. Of je kunt natuurlijk ook naar een vakantiehuis kijken in de regio van Valencia. Kijk hier naar een aantal suggesties voor het overnachten in Valencia stad en regio.

Hotels in Valencia

In Valencia is een grote variëteit aan hotels. Van mooie en kleinschalige boutique hotels tot luxe 5 sterrenhotels. Hier even een klein overzicht van enkele opties, maar check natuurlijk de actuele situatie:

Luxe hotels in Valencia: 
Praktisch gelegen hotels als uitvalsbasis voor bezichtigingen: 
 • Hotel Kramer: ideaal voor bezoek aan binnenland, maar toch op loopafstand oude centrum
 • Hotel Melia: groot modern hotel bij binnenkomst van Valencia met garage, ideaal richting binnenland
 • Hotel Senator Parque Central: dichtbij het Parque Central, de hippe wijk Ruzafa en natuurlijk het centrum
 • Hotel La Mozaira: in landelijke sfeer, net ten noorden buiten de stad, maar binnen 15 min in centrum
 • Yours Boutique Hotel: een mooi en minimalistisch boutique hotel in het centrum van Valencia om de hoek van ons kantoor
 • Petit Palace Boutique Hotel: een goed hotel ook in Ruzafa en het centrum, op de andere hoek van ons kantoor
Hotels In Valencia
Bed & Breakfasts In Valencia

Bed & Breakfasts in Valencia

 • ABC You Valencia: ligt in Eixample (Ruzafa), dichtbij het oude centrum in een prachtig authentiek pand.
 • City Garden B&B: ligt ook in Ruzafa, met een heerlijke tuin
 • Valencia Mindfulness Retreat B&B: een mooie en ontspannen B&B in hartje centrum van El Carmen
 • Casa Mas Montañas: een B&B gelegen in Godelleta, het mooie achterland van Valencia en gerund door Nederlandse eigenaren Geert en Colinda
 • Zen Villa Moraira: een prachtig gerenoveerde mooie Spaanse vakantievilla die je kunt huren in het pittoreske Moraira in het hart van de Costa Blanca. Op een klein uurtje van zowel Valencia stad, vliegveld als Alicante.
 • Finca Mariposa: Dit via ons aangekochte appartement als onderdeel van een finca gelegen in de wijk Ontinyent met privé zwembad en terras in de tuin.

Wij staan voor je klaar

Het kopen van een appartement in en rond Valencia moet een leuk en zorgeloos proces zijn. Bij Makelaar Valencia werken we heel hard om ervoor te zorgen dat jouw aankoop soepel verloopt. En dat je nu maar ook straks kunt genieten van jouw droomhuis in Valencia.

We laten je kennismaken met de beste partners waarmee we samenwerken en gezamenlijk helpen wij je tijdens het gehele aankooptraject (zie ook onze services die we je kunnen bieden). We begeleiden je bij elke stap in het proces en hopen dat je de informatie over het kopen van een appartement in Valencia op onze website nuttig vindt!

Als je vragen hebt over het kopen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem dan nu met ons op door het formulier in te vullen.

We zijn er om je te helpen!

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.