Verzekering in Valencia

Ook als je gaat wonen in Valencia of als je een huis koopt in Valencia is het goed een aantal verzekeringen af te sluiten. Bij de aankoop van een woning in Nederland en België sluit je bijvoorbeeld ook een verzekering af op het gebied van brand, waterschade of diefstal. 

Dit is in Spanje niet veel anders. Daarom is het verstandig om bij de voorbereidingen voor je aankoop van een huis in Valencia of het verhuizen naar Spanje, ook alvast een of meer verzekeringen te regelen.

Verzekering in Valencia
Woonverzekering in Spanje

Woon, auto en ziektekostenverzekering

Bij het kopen van een huis in Valencia heb je zeker een goede
opstal- en inboedelverzekering nodig. Hiervoor kunnen we ook een goede “woonverzekering” aanbieden.

Daarnaast heb je bij een emigratie naar Spanje ook te maken met andere zaken. Dan zijn wellicht ook andere verzekeringen de moeite waard, zoals een auto- en ziektekostenverzekering.

Je kan zelf uitzoeken welke verzekeringen je nodig hebt. Soms word je via de bank ook een verzekering aangeboden, maar het is ook mogelijk om een beroep te doen op de verzekeringsadviseurs via Makelaar Valencia. Wij brengen je in contact met de specialisten op het gebied van verzekeringen uit ons netwerk, die een goed en breed pakket aan verzekeringen kunnen aanbieden.

Checklist van meest voorkomende verzekeringen

In Valencia en de rest van Spanje heb je een aantal verzekeringen nodig. Voor je woning in Valencia adviseren wij je om in ieder geval een uitgebreide woonverzekering af te sluiten. Welke de beste zijn en welke pakketten je dan allemaal af moet sluiten, hoef je gelukkig niet helemaal zelf uit te pluizen. Wij werken samen met een Nederlandstalig assurantiekantoor in Spanje die je uitgebreid informeert en helpt met het afsluiten van onder andere de volgende verzekeringen:

Enkele veel gevraagde verzekeringen:

Een goede woonverzekering bestaat uit:

Wij staan voor je klaar

Het kopen van een appartement in en rond Valencia moet een leuk en zorgeloos proces zijn. Bij Makelaar Valencia werken we heel hard om ervoor te zorgen dat jouw aankoop soepel verloopt. En dat je nu maar ook straks kunt genieten van jouw droomhuis in Valencia.

We laten je kennismaken met de beste partners waarmee we samenwerken en gezamenlijk helpen wij je tijdens het gehele aankooptraject (zie ook onze services die we je kunnen bieden). We begeleiden je bij elke stap in het proces en hopen dat je de informatie over het kopen van een appartement in Valencia op onze website nuttig vindt!

Als je vragen hebt over het kopen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem dan nu met ons op door het formulier in te vullen.

We zijn er om je te helpen!

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.