Referenties over Makelaar Valencia

In de afgelopen jaren hebben we al veel Nederlandse en Belgische cliënten tot grote tevredenheid mogen helpen aan hun Spaanse Droomhuis. Onze grootste motivatie is elke keer weer dat wij zulke positieve terugkoppeling van hen krijgen, zodat wij weten dat we de juiste service bieden (en dan nog meer). Onze klanten zijn onze grootste ambassadeurs. Je kunt ieder van hen vragen naar hun ervaringen met Spaanse Droomhuizen / Makelaar Valencia, zij geven je graag referenties over Makelaar Valencia.

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn heel divers: mensen op zoek naar een mooi vakantiehuis, investeerders in vastgoed tot mensen die willen emigreren, een B&B willen starten of hier hun oude dag willen doorbrengen. 

Het kopen van een huis in Spanje blijft toch een spannende aangelegenheid, die je meestal maar één keer doet. Het aanbod in makelaarskantoren en aanverwante bedrijven bij het kopen van een huis in Spanje is enorm. Dus hoe maak je jouw keuze? Het allerbelangrijkste is dat je vertrouwen hebt dat Makelaar Valencia het beste voor jou zoekt. Dus wij blijven net zolang doorzoeken totdat je precies vindt naar wat je op zoek was. Eerder zijn wij niet tevreden.

Wij begeleiden je ook graag in het hele proces daarna. Je kunt ons altijd bellen of mailen en zullen snel reageren en ook regelmatig met je communiceren, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

Door goed contact als collega makelaar vanuit Jávea, Makelaar Valencia ingeschakeld voor mijn eigen zoektocht naar een appartement in Valencia. Duidelijk aangegeven wat ik zocht en vervolgens zeer efficiënt een selectie van woningen bekeken en bij mijn tweede bezoek gelijk de beslissing gemaakt! Doelgerichte, professionele en toch ook persoonlijke service! Super en ik houd echt een topgevoel over aan de aankoop van mijn eerste woning!

5/5

Floortje

Appartement in Ruzafa - Valencia stad
Referenties over Makelaar Valencia - nieuwbouw in Valencia

Door Erwin uitstekend begeleid in het vinden van ons droomhuis in de buurt van Valencia.

Ook enorm geholpen met alles wat erbij komt kijken: advocaten, notaris, bank, klusjesman etc.

Wij kunnen Makelaar Valencia bij iedereen aanbevelen.

5/5

Helma & Eric

Villa in Villamarchante - Valencia
Aankoopbegeleiding huis in Villamarchante

Sinds mijn eerste bezoek aan Valencia in 2005 heb ik mijn hart aan deze stad verpand. In januari van dit jaar ging een lang gekoesterde wens in vervulling en kocht ik daar mijn appartement, voor vakantie en verhuur (www.appartementelsavalencia.eu), vlakbij de binnenstad.

De begeleiding van Erwin Hartgring in het aankoopproces maakte dat deze stap voor mij behapbaar werd. Hij gaf mij met zijn kennis en informatie het vertrouwen. En de vele contacten die hij heeft maken het aankoopproces en alles daar omheen overzichtelijk. Het wordt daardoor heel doenlijk de zaken geregeld te krijgen. En zo kwam ik dat ik, in combinatie met een dosis geluk en toeval, mijn ideale “referentieappartement” kon aanschaffen, dat ik weken daarvoor op internet had gezien.

Een rimpelloos proces, waarin alles op z’n plek viel. Bedankt Erwin en team!

5/5

Elsa

Appartement in Botanico - Valencia stad
Recensie over Makelaar Valencia - appartement in Valencia

De begeleiding is echt geweldig!

Korte lijnen en snel schakelen in combinatie met een persoonlijke benadering. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en daar wordt goed op ingespeeld.

Wij kijken met genoegen terug op een succesvol traject! 

5/5

Elles & Marco

Appartement in Ruzafa - Valencia stad
Referenties over Makelaar Valencia - appartement in Ruzafa

Wij hebben Makelaar Valencia leren kennen als een zeer betrouwbare partner bij het kopen van ons huis in Lliria.

Het grote voordeel is dat ze Nederlands spreken en alle in en outs kennen. Ze geven advies op maat en helpen bij het hele proces. Ze hebben een groot netwerk en hebben ons geholpen bij het vinden van een advocaat. Zo’n advocaat heb je wel nodig bij het kopen van een huis in Spanje.

Daarnaast zijn het ook gewoon erg vriendelijke mensen en zeer prettig in de omgang. Kortom als je een huis zoekt in Valencia of elders in Spanje moet je bij Spaanse Droomhuizen of Makelaar Valencia zijn!!!

5/5

Friso

Villa in Lliria - Valencia
review huis kopen in Lliria via Makelaar Valencia

Op de Second Home Beurs hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met Makelaar Valencia.

Wij waren op zoek naar een goede investering in Valencia City. Na de eerste selecties ontvangen te hebben, zijn wij met Erwin op pad gegaan en hebben verschillende appartementen bezichtigd. We hadden geen hoog budget, dus de uitdaging was groot. Maar we hebben een goed gerenoveerd appartement in Cabanyal gevonden.

Makelaar Valencia heeft ons zeer goed geadviseerd in de weg die wij moesten gaan bewandelen. Van bank tot advocaat en van een betrouwbare verhuurpartner tot Ikea. Wij zijn over Makelaar Valencia zeer goed te spreken en kunnen deze organisatie aan iedereen aanbevelen!! 

5/5

Steven

Appartement in Cabanyal - Valencia stad
referenties over Makelaar Valencia - appartement in cabanyal

“We leerden Makelaar Valencia en Jacqueline kennen op de second home beurs in Gent, waar ze de regio Valencia promootte. Aanvankelijk zochten we een vakantiehuis in Alicante. Jacqueline was zo enthousiast over Valencia dat we besloten in die regio een huis te zoeken.

Al snel reisden we naar Valencia om onze zoektocht aan te vangen. Jacqueline straalde vertrouwen uit, luisterde goed naar wat we precies zochten, voelde goed aan wat we wilden. Ze gaf veel informatie over de streek, het reilen en zeilen van de Spanjaarden. Tips waar we nu nog veel aan hebben. Jacqueline begeleidde ons van a tot z, zocht onder andere een advokaat, die dan weer voor een contactpersoon bij de bank zorgde(een Spaanse bankrekening is verplicht).

We voelden dat Jacqueline oprecht geïnteresseerd was en het beste met ons voorhad. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Op onze vragen en mails kregen we altijd snel een antwoord. Ook na het sluiten van de koop. Wij hadden nooit gedacht dat we zo vlug ons droomhuis in Spanje zouden vinden .
Ondertussen gingen we al verschillende keren naar Lliria en zijn we blij dat we voor Valencia gekozen hebben… “

5/5

Lutgart

Villa in Lliria - Valencia
recensie immo in Valencia - huis kopen in Lliria

Ook wij hebben via Makelaar Valencia ons droomhuis gevonden.

Vlotte professionele begeleiding zoals ‘wij noorderlingen’ gewend zijn.
Want hoe lekker relaxed ‘mañana’ ook is, als je in het buitenland een huis koopt is het toch wel fijn als je iemand hebt die voor je klaar staat en snel en adequaat handelt.

Erwin, zijn team en zijn netwerk waren voor ons van onschatbare waarde.

5/5

Walter & Gerti

Villa in Pedralba - Valencia
aankoopbegeleiding villa in Pedralba - Makelaar Valencia

Makelaar Valencia, Erwin en David hebben ons uitstekend geholpen in onze zoektocht naar een appartement in Valencia.

Dat is inmiddels gelukt en wij genieten inmiddels volop van ons fraaie appartement.

5/5

Hans

Appartement in Cabanyal - Valencia stad
Hans Customer Review

Meer referenties over Makelaar Valencia?

Wil je meer referenties over Makelaar Lezen, dan kun je altijd de recensies via Google lezen. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen, zodat we je kunnen uitleggen wat we voor je kunnen betekenen en hoe we werken. We helpen je met alle plezier. Kopen zonder zorgen!

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.