Spanje Infodagen

Geen zin in een beurs? Makelaar Valencia / Spaanse Droomhuizen komt ook naar Nederland met de Spanje Infodagen, voor het informeren en adviseren van mensen die een huis in Spanje willen kopen.
Boek nu je persoonlijke 1-op-1 gesprek via het aanmeldformulier.

Masters Expo Beurs 2022

MASTERS EXPO is een eigenzinnig en onorthodox live-marketing-concept waar het unieke aanbod van de exhibitors wordt samengebracht met een inhoudelijk uitdagend en inspirerend programma waar entrepreneurs, investeerders, owners, influencers, CEO’s, thought leaders en politici kunnen worden uitgedaagd om na te denken over the future of premium business.

MASTERS EXPO is een vervolg op de succesvolle beurzen Masters of LXRY en de Miljonair Fair. Hier komt het meest bijzondere aanbod op het gebied van luxury en business samen en uiteraard is er ook ruimte voor real estate.

Masters Expo Beurs - Makelaar Valencia

Makelaar Valencia op Masters Expo 2022

In november is Makelaar Valencia onder de vlag van moederbedrijf Spaanse Droomhuizen ook te vinden op de Masters Expo (voorheen bekend als de Miljonairs Fair) in de RAI in Amsterdam.

De Amsterdamse RAI is van 8 t/m 12 december 2022 wederom het domein van wereldmerken, primeurs, charity, design, ondernemerschap en gastronomie waar business, beleving, luxury, hospitality en glamour samenkomen.

Als vervolg op de Miljonair Fair en Masters of LXRY biedt MASTERS EXPO honderden zorgvuldig geselecteerde exposanten een platform om het mooiste en meest exclusieve aanbod op hun vakgebied aan de tienduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland te presenteren. Ook Spaanse Droomhuizen zal hier met een stand en het team te vinden zijn.

Wie droomt er niet van een mooi appartement of prachtige villa in een van de mooie regio´s in Spanje of op een van de Eilanden? Of het nu is in Marbella, Ibiza, Altea, Javea of een hippe stad als Valencia, we begeleiden je ter plekke. Ook kunnen we je uitgebreid informeren over de mogelijkheden van investeren in Spanje en het maken van een goed rendement. Want ook dat is heel goed mogelijk.

We zijn met een heel team ter plekke om je op elk gebied te adviseren en te informeren. Dus kom gerust langs voor een glaasje cava en een gratis advies.

“Kopen zonder zorgen” is onze slogan en dat leggen we graag aan je uit tijdens deze sfeervolle beurs in de RAI in Amsterdam. Hasta pronto!

Geen zin of tijd om naar deze beurs te gaan?
No problema, vul onze gratis ZOEKSERVICE in en we gaan nu al voor je aan de slag. Of neem direct contact met ons op!

Spaanse Droomhuizen op Masters Expo

Alvast in de stemming komen?

Lees hier alvast wat artikelen over Spaanse Droomhuizen op de website van Masters Expo:

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.