Emigreren naar Valencia!

Je heb het plan om binnen afzienbare tijd naar Valencia te verhuizen? Tijdelijk of echt emigreren naar Valencia? Of het nu als expat is voor een jaar of langer of in principe voor altijd, gefeliciteerd met deze goede keuze.
Wij begrijpen het helemaal en zijn allemaal “ervaringsdeskundigen” en genieten zelf nog steeds iedere dag van deze stap.

emigreren naar valencia
expat- & emigratieservice valencia

Voorbereiding

Het dromen van een huis in het buitenland of misschien al specifiek in Spanje heb je wellicht al lang gedaan. En dan opeens is er het moment: JA, IK GA HET DOEN!

In het kader van dromen – durven – doen is er wel het nodige waar je dan mee te maken krijgt. Het is niet allemaal even eenvoudig, maar hé, je krijgt er wel veel voor terug.
En het grote voordeel: je staat er niet alleen voor.

Er is in deze tijd gelukkig al veel te vinden op internet, waardoor je al het nodige zelf kunt regelen of uitzoeken. Maar toch, hoe je het ook went of keert, een lokaal contact ter plekke is wel heel erg wenselijk. Waarom zou je in dezelfde valkuilen stappen? Met onze Expat- & Emigratieservice Valencia vind je nog sneller je weg en voel je je helemaal thuis.

Valencia Expat & Emigratie Service

Wat kunnen we allemaal voor je betekenen? In elke fase kunnen we je helpen. Of het nou is met het samenstellen van een goede planning & checklist, tot het ter plekke bezoeken van huizen, scholen en het opbouwen van een nieuw sociaal en zakelijk leven.

We werken niet met vaste pakketten, maar leveren maatwerk. Afhankelijk van je wensen, kunnen we je een voorstel doen en zullen helder en transparant aangeven wat we doen en in overleg is veel mogelijk.

Hier vind je alvast beknopt enkele zaken waar je ongetwijfeld mee te maken zult gaan krijgen bij het emigreren naar Valencia:

Checklist bij emigreren naar Valencia

Wij staan voor je klaar

Het kopen van een appartement in en rond Valencia moet een leuk en zorgeloos proces zijn. Bij Makelaar Valencia werken we heel hard om ervoor te zorgen dat jouw aankoop soepel verloopt. En dat je nu maar ook straks kunt genieten van jouw droomhuis in Valencia.

We laten je kennismaken met de beste partners waarmee we samenwerken en gezamenlijk helpen wij je tijdens het gehele aankooptraject (zie ook onze services die we je kunnen bieden). We begeleiden je bij elke stap in het proces en hopen dat je de informatie over het kopen van een appartement in Valencia op onze website nuttig vindt!

Als je vragen hebt over het kopen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem dan nu met ons op door het formulier in te vullen.

We zijn er om je te helpen!

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.