Villa te koop in Santa Barbara, Valencia

Santa Barbara – Als je op zoek bent om te investeren in een villa, appartement, penthouse of geschakelde woning in de mooie groene regio van Valencia of specifiek een villa te koop in Santa Barbara, dan helpen we je graag verder. 

Investeren en kopen in het binnenland van Valencia is heel interessant en een goede keuze. De Valencia regio heeft veel moois te bieden, is nog heel betaalbaar en heeft een mooie diversiteit aan woningen.

Makelaar Valencia biedt je een breed huizenaanbod in de provincie  van  Valencia. Van karakteristieke appartementen in de stad, een modern appartement of  penthouse aan zee, tot aan Spaanse finca’s in het binnenland tot moderne comfortabele villa´s aan het strand.

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. Het binnenland van Valencia heeft nog veel onontdekte parels, waarvan Santa Barbara er één is. Santa Barbara is een urbanisatie gelegen in Rocafort met vooral vrijstaande woningen.

Neem even de tijd en zoek in het huizenaanbod uit het binnenland van Valencia dat voortdurend wordt bijgewerkt met nieuw aanbod o.a. uit Rocafort. Of je nu op zoek bent naar een nieuw villa, een bestaand, te renoveren, goedkoop of mooi huis, wij zullen het juiste huis vinden. 

Op zoek naar een villa te koop in Santa Barbara in regio Valencia?

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, maakt je geen zorgen. Vertel ons je wensen en wij zullen jouw droomhuis voor je vinden! Ben je op zoek naar een appartement te koop in Valencia, neem contact op en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet.

Makelaar Valencia is een van de vooraanstaande makelaars aan de Costa Valencia, die als aankoopmakelaar helpt bij het vinden en kopen van Spaanse villa’s, herenhuizen, appartementen en penthouses in alle prijsniveaus.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Vul onze gratis zoekservice in en we zullen jouw droomhuis in Valencia voor je vinden!

Sorteer op:

Alle huizen te koop in Valencia randgemeenten

Sorteer op:

Compare listings

Vergelijken