Appartement te koop in Ciutat Vella, Valencia

Als je op zoek bent naar een appartement of penthouse te koop in Valencia stad of specifiek een appartement te koop in Ciutat Vella, het oude centrum van Valencia, dan helpen wij je met alle plezier verder. Investeren en kopen in Valencia is heel interessant en een goede keuze. Valencia heeft als stad veel moois te bieden, is nog heel betaalbaar en heeft een mooie diversiteit aan woningen.

Makelaar Valencia biedt je een breed huizenaanbod in Valencia en omstreken. Van  prachtige statige appartementen in de binnenstad, een penthouse in het oude centrum of juist een modern appartement bij het strand tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s aan de Costa Valencia.

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. Valencia stad is onderverdeeld in 19 districten. Eén hiervan is het district Ciutat Vella. Een populaire wijk in dit district is El Carmen. Kijk hier voor meer informatie over El Carmen. of meer informatie over appartementen te koop in El Carmen.

Neem even de tijd en zoek in het huizenaanbod uit Valencia dat voortdurend wordt bijgewerkt met nieuw aanbod uit het oude centrum van Valencia.  Of je nu op zoek bent naar een nieuw, bestaand, te renoveren, goedkoop of mooi appartement, wij zullen het juiste huis vinden. 

Op zoek naar een appartement te koop in Ciutat Vella?

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, maakt je geen zorgen. Vertel ons je wensen en wij zullen jouw droomhuis voor je vinden! Ben je op zoek naar een appartement te koop in Ciutat Vella, neem contact op en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet.

Makelaar Valencia is een van de vooraanstaande makelaars aan de Costa Valencia, die als aankoopmakelaar helpt bij het vinden en kopen van Spaanse villa’s, herenhuizen, appartementen en penthouses in alle prijsniveaus.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Vul onze gratis zoekservice in en we zullen jouw droomhuis in Valencia voor je vinden!

Appartement te koop in Ciutat Vella

Alle huizen te koop in Valencia stad

Sorteer op:

Compare listings

Vergelijken