Veel gestelde vragen bij een huis in Valencia

Bij nieuwbouw:
Na de overdracht bij de notaris zorgt de verkooporganisatie of de promotor ervoor dat je de benodigde papieren invult en tekent. De promoter regelt het verdere traject. Je dient een Spaanse bankrekening te hebben (die natuurlijk sowieso al nodig was voor de aankoop van de woning) aangezien de kosten automatisch worden afgeschreven.

Bij bestaande bouw:
Na de overdracht zorgt je advocaat ervoor dat je als nieuwe eigenaar bij de instanties aangemeld wordt. Ook bij bestaande bouw worden de kosten automatisch van je Spaanse bankrekening afgeschreven.

Wil je in Valencia graag naar Nederlandse televisie blijven kijken, dan kun je bij Canal Digitaal een abonnement afsluiten waardoor je alle Nederlandse zenders gewoon kunt blijven ontvangen. Er is keuze uit verschillende pakketten. In Spanje dien je over een decoder te beschikken die door Canal Digital is goedgekeurd. Via een smartkaart van Canal Digitaal ontvang je alle gewenste zenders. De aanvraag moet echter wel in Nederland plaatsvinden, aangezien je via een Nederlandse bankrekening dient te betalen en de decoder naar een Nederlands adres moet worden verstuurd.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.