Villa te koop in Albaida

Albaida, Valencia
 • €560.000
 • Villa
 • Woningtype
 • 5
 • Slaapkamers
 • 4
 • Badkamers
 • 1120

Beschrijving van de woning

Ref: DP-18-5594

Ten zuiden van Valencia, in de rustige en mooie wijk La Vall d’Albaida, ligt dit majestueuze huis van meer dan 1.100 bruikbare m². Het imposante huis ligt in de nieuwste wijk van Albaida, met een bevolking van ongeveer zesduizend inwoners, met veel voorzieningen en zeer goede wegverbindingen met de hele Middellandse Zeekust en de steden Valencia en Alicante. Het is een zeer exclusief luxe huis gebouwd in 2000 met eerste kwaliteitsmaterialen, waarbij het niet ontbreekt aan details.

Het huis is verdeeld in vier hoogtes naast de kelder, met privélift, overdekte garage voor zes auto’s, verschillende patio’s en balkons en een terras met uitzicht op zolder, gewoon overweldigend. In de kelder, van meer dan 300 m², vinden we een doorzichtige ruimte die ideaal is voor vergaderingen of spelletjes, een kelder, een opslagruimte en tanks voor water en gasolie. Vervolgens vinden we op de begane grond, aan de voet van de straat, de elegante entreehal, de machinekamer, de overdekte garage met zes zitplaatsen en een commerciële ruimte van 150 m², geheel onafhankelijk, die momenteel royaal verhuurd wordt aan het pand.

De eerste verdieping herbergt de keuken, volledig uitgerust en groot, een woonkamer met balkon aan de gevel, een complete gastenkamer met badkamer en suite, een terras in een gezellige achtertuin, een wasruimte en een bijkeuken. Als we naar de volgende verdieping gaan, vinden we vier zeer grote tweepersoonsslaapkamers, waarvan drie met eigen badkamer en suite en een ook met een droomkleedkamer, een kantoor en ook een terras aan de voorkant. De zolderverdieping ten slotte is een zolderruimte met open haard, volledig bekleed met massief eikenhout, die een volledig open woonkamer heeft met enorme ramen naar een terras vanwaar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de hele bevolking, een tweede keuken met bijkeuken, een speelruimte met Amerikaanse bar en biljarttafel en een toiletservice.

Tot de kwaliteiten van het huis behoren de gepantserde deur toegang tot het huis, Climalit dubbele beglazing uitgerust met alle breuk van thermische brug, blind en klamboe, 32 gasolie radiatoren, 9 Splits van airconditioning warm / koud, marmeren travertino van Napels in alle vloeren, interieur timmerwerk van massief eikenhout op maat gemaakt in zijn geheel, blauwe dakpan ad hoc vervaardigd voor dit spectaculaire huis en toiletten van Porcelanosa in exclusieve promotie voor dit huis.

Daarnaast heeft deze prachtige woning ingebouwde kasten in alle kamers, ledverlichting, bladgoudversieringen op de trappen en plafonds, video-intercomnetwerk verbonden met de elf televisies, muziek-, beveiligings- en brandalarm. , waterontharder, wateraccumulator, afzuigpomp voor overstromingen, integrale aanpassing aan mensen met beperkte mobiliteit, veilig en een benijdenswaardige oostelijke oriëntatie. Het pand wordt verkocht inclusief het meubilair en er is ook de mogelijkheid om de bedrijfsruimte als investering te kopen.

Kortom, als je erover denkt om een exclusieve luxe woning in de buurt van Valencia te kopen, nodigen we je bij Dream Properties exclusief uit om kennis te maken met dit prachtige huis dat je niet onverschillig zal laten.

Kenmerken

 • Ref: DP-18-5594
 • Woningtype: Villa
 • Prijs: €560.000
 • Bebouwd: 1120 m²
 • Perceel: 180 m²
 • Slaapkamers: 5
 • Badkamers: 4
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.