Ontdek luxe penthouses in Valencia

Valencia is een levendige regio met natuurlijk als hoofdstad de op twee na grootste stad van Spanje. Naast de betoverende schoonheid van de stad en de relaxte manier van leven, is de afgelopen jaren ook de luxere levensstijl in Valencia een steeds grotere rol gaan spelen. Statige panden, chique winkels, de verschillende sterrenrestaurants in de omgeving, de levendige jachthaven en het aanbod van luxe woningen zoals de prachtige penthouses in Valencia, hebben hier ongetwijfeld een aandeel in. Daarnaast ben je vanuit Valencia zo in andere populaire luxe oorden, zoals Ibiza of de Costa Blanca Noord

Als je klaar bent voor een luxueus leven in Valencia, kijk dan niet verder dan de prachtige huizen die beschikbaar zijn bij Makelaar Valencia. Wat zegt meer over posh leven dan een luxe penthouse? Bekijk de top 5 penthouses die momenteel beschikbaar zijn in Valencia stad en de omliggende regio en begin vandaag nog met het plannen van jouw luxeleven.

Nieuwbouw penthouse aan zee - El Puig

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt in dit prachtige penthouse, begroet door het rustgevende geluid van de golven en de heerlijke geur van de zeebries… Bovendien ben je in slechts 20 minuten van het strand naar het stadscentrum van Valencia. Uiteraard is dit prachtige nieuwbouwproject voorzien van alle luxe: een zwembad, een grote tuin met speelruimte, een solarium, een co-workingruimte (met een aparte vergaderruimte), twee speelzalen, twee paddlebanen en een fitnessruimte.

Dit prachtige Valenciaanse penthouse ligt in de stad El Puig de Santa María – op slechts 19 km van de stad Valencia en 25 km van de luchthaven Valencia, Manises. In de buurt zijn de beste internationale scholen van de provincie. Het heeft een kustlijn van vier kilometer en brede zandstranden afgewisseld met andere rotsachtige stranden. Er is een één kilometer lange kustpromenade in het zuidelijke gedeelte die aansluit op de jachthaven Pobla de Farnals.

De verwachte oplevering van dit project is Q1 2025.

Prijs: vanaf € 510.000 – bekijk dit penthouse

Penthouse in Ruzafa, Valencia stad

Dit prachtige, volledig gerenoveerde penthouse in de stad Valencia ligt in de chique wijk Ruzafa. Met zijn handige verdeling rond een groot en licht terras is het penthouse ongelooflijk licht en luchtig. De moderne stijl, grote ruimtes en hoge plafonds maken dit pand tot een ideale plek om een leven in luxe te leiden.

Het penthouse biedt een mooie eetkamer, open keuken en prachtige woonkamer, waarbij deze ruimtes gestructureerd worden door het grote terras met voldoende ruimte voor een grote tafel. Vervolgens is het huis verdeeld in drie ruime slaapkamers en twee badkamers. De master heeft een en-suite badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Daarbij is er koude en warmte airconditioning via kanalen door het hele huis.

Prijs: € 570.000 – bekijk dit penthouse

Penthouse in centrum Valencia stad

Sant Francesc is de prestigieuze wijk in Valencia die je ook wel het hart van de stad zou kunnen noemen. Het is ook de wijk waar je dit penthouse vindt, in een straat naast het indrukwekkende gemeentehuisplein Plaza del Ayuntamiento.

Het ligt op de zevende verdieping van een gebouw dat volledig gerenoveerd is, met alleen het behoud van de gevel. Enkele luxe eigenschappen van dit penthouse zijn de parketvloeren, airconditioning door kanalen, dubbele beglazing en een alarmsysteem.

Prijs: € 339.000 – bekijk dit penthouse

Penthouse met zeezicht in Gandia

Dit penthouse in Gandia heeft een terras én een dakterras. Inderdaad, twee terrassen, met ook nog eens allebei uitzicht op zee, waardoor je optimaal van het lekkere weer en de zeebries kunt genieten. 

Het penthouse is gelegen in een wooncomplex met gemeenschappelijke ruimtes, zoals een zwembad en een tennisbaan. De prijs van de woning is inclusief twee parkeerplaatsen en een grote berging.

Prijs: € 550.000 – bekijk dit penthouse

Duplex penthouse in Valencia centrum

Save the best for last. We sluiten dit lijstje af met één van de meest luxe penthouses in Valencia stad die we momenteel op onze website hebben staan. Ook deze ligt in de wijk Sant Fransesc, op enkele meters van het Plaza del Ayuntamiento

Het appartement bevindt zich op de achtste en negende verdieping van een prachtig hoekgebouw uit 1940. Het is volledig gerenoveerd met de beste materialen, zoals porseleinen vloeren, high-end exterieur timmerwerk en luxe apparatuur. Bij de prijs inbegrepen zit ook een parkeerplaats.

Prijs: € 1.495.000 – bekijk dit penthouse

Luxe leven in Valencia

Klaar om een luxueus leven te leiden in Valencia? Bij Makelaar Valencia helpen we je bij het proces van het kopen van een huis en alles daaromheen. We zorgen voor een veilig aankoopproces en adviseren je over alle juiste procedures.

We hebben meer dan 500 huizen beschikbaar in Valencia, dus we hebben genoeg om uit te kiezen. Zie je een interessante woning op een andere website? Zet deze direct naar ons door. We kunnen in de meeste gevallen ook daarbij helpen.

Neem contact op via onze Zoekservice, of start je zoektocht hier.

We zien je graag in Valencia!

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.