Makelaar Valencia sponsort padelprofessionals in Valencia

Sponsoring Padel professionals Valencia

Als Makelaar Valencia houden we natuurlijk van de Spaanse cultuur en gaan we daar graag in mee. Ook vinden wij het belangrijk om in beweging te blijven om in de beste gezondheid van het leven in Valencia te genieten. Padel is een enorm populaire sport in Spanje en door middel van sponsoring van twee padel professionals in Spanje moedigen we deze populaire sport dan ook graag aan.

Wat is padel?

De sport padel is heel populair onder de Spanjaarden, maar ook steeds meer in andere Europese landen, waaronder Nederland en België. Voor de mensen die nog nooit van padel gehoord hebben, hier een kleine spoedcursus!

Padel is een mix tussen tennis en squash en wordt gespeeld op een rechthoekig veld. Je speelt het met vier spelers, twee tegen twee. Het veld is een stuk kleiner dan een tennisveld en tijdens het spelen wordt er gebruik gemaakt van de wanden die rond het veld staan, vaak een combinatie van glas/muur en hekwerk. In deze sport is kracht minder belangrijk, waardoor het toegankelijker is voor alle leeftijden.

Padel maakt gebruik van precies dezelfde puntentelling als tennis. Het enige verschil is dat je bij padel meestal speelt in een ‘best of three sets‘ formaat, waarbij het eerste team dat twee sets wint, de wedstrijd wint. Als de stand 1-1 is na twee sets, wordt er een beslissende derde set gespeeld om de winnaar van de wedstrijd te bepalen.

Sponsoring padel
Adrian Naranjo Martinez en Ruben Cuevas Tornero

Makelaar Valencia (Dream Properties) als sponsor

Wij zijn in contact gekomen met twee toptalenten uit de Valencia regio die het verdienen om een extra steun te krijgen. De jonge spelers van dit padelduo behoren tot de beste van de Comunidad Valenciana en reizen de hele wereld over om belangrijke toernooien te spelen en nog hogerop te klimmen.

Wie zijn deze topspelers in de padel?

Ruben Cuevas Tornero. Ruben heeft al jarenlang ervaring als professioneel padelspeler. Hij speelt op links en gebruikt zijn kennis van het spel om het de tegenstander technisch erg lastig te maken. Instagram: @rubencuevastornero

Adrian Naranjo Martinez. Adrian is een jong opkomend talent die aan het begin van zijn padelcarrière staat. Hij speelt aan de rechterkant van het veld en zijn kracht en snelheid zorgen er voor dat hij samen met Ruben een top duo vormt. Instagram: @adriinaraanjo

Wij moedigen dit duo graag aan gedurende hun padelcarrière en daarom zie je nu onze logo’s op hun wedstrijdshirt prijken. Ons merk ‘Spaanse Droomhuizen‘ voor alle toernooien in Nederland, ‘Dream Properties‘ (waar al onze merken plus Makelaar Valencia onder vallen) voor alle toernooien daarbuiten.

World Padel Tour

Belangrijke padeltoernooien

Pas geleden hebben Ruben en Adrian nog een toernooi gewonnen, ze zijn dus het volgen zeker waard! Er staan deze zomer verschillende toernooien op de planning, ook in Nederland. Je zult zo nu en dan op onze social kanalen het laatste nieuws zien omtrent dit duo; om exact te weten op welk toernooi zij te zien zijn kun je het beste hun Instagram-kanalen volgen.

Alle belangrijke padeltoernooien vind je verzamelt op deze website.

Benieuwd wat we met Spaanse Droomhuizen nog meer aan sponsoring doen? Bekijk onze speciale sponsorpagina.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.