Nieuwbouw in Valencia stad, waar vind ik dat?

Nieuwbouw in Valencia stad

De stad Valencia is een aaneenschakeling van historische gebouwen en bezienswaardigheden. Loop je door El Carmen dan zie je charmante panden tussen de indrukwekkende kathedraal en Mercado Central. Struin je door Ruzafa dan zijn het gekleurde gevels met Franse balkonnetjes dit in het oog springen. Je zou denken dat je tussen die ‘oude gebouwen’ nauwelijks nieuwbouw kunt vinden. Toch is het mogelijk! We vertellen je graag waar en wat je aan nieuwbouw in Valencia stad kunt vinden.

Verschillende vormen van nieuwbouw in Valencia stad

Bij nieuwbouw in Valencia stad kun je denken aan twee verschillende vormen. In de binnenstad zie je vaak nieuwbouw in de vorm van renovatieprojecten. Het gaat dan meestal om een vervallen gebouw dat wordt opgekocht door een projectontwikkelaar en opnieuw wordt gebouwd. De voorgevels zijn vaak beschermd, waardoor deze opgeknapt worden, met als voordeel dat de authentieke klassieke details worden behouden.

Gaat het niet om een renovatieproject, dan is het een nieuwbouwproject dat volledig vanaf de grond wordt opgebouwd. Vaak gaat het hierbij om grotere en hogere nieuwbouwcomplexen, met vele faciliteiten, zoals een zwembad, padelbaan en fitnessruimte. Goed om te weten: in het centrum van Valencia stad mag sinds enkele jaren nog maar tot maximaal vijf verdiepingen worden gebouwd en sowieso niet hoger dan wat er voorheen stond. Je zult dit soort nieuwbouwprojecten dus vooral vinden aan de rand van de stad. Belangrijk is wel goed te zien of de locatie je ook aanspreekt.
Nieuwbouw Valencia stad Nou Benicalap

Huidige nieuwbouwprojecten in Valencia stad

Van beide hierboven genoemde nieuwbouw soorten zijn er momenteel in de stad Valencia lopende projecten. Welke vorm van nieuwbouw jij ook verkiest, wij kunnen helpen met alle vormen van nieuwbouw in Valencia.

Een greep uit het aanbod:

Arrancapins

🛏️ 2 slaapkamers
🛁 2 badkamers
💰 vanaf € 350.000

Nou Benicalap

🛏️ 3-4 slaapkamers
🛁 2 badkamers
💰 vanaf € 266.000

Quatre Carreres

🛏️ 3-4 slaapkamers
🛁 2 badkamers
💰 vanaf € 327.000

Meer nieuwbouw in Valencia stad en regio vind je op deze pagina.

Waar moet ik rekening houden bij het kopen van nieuwbouw in Valencia?

Allereerst voelt het natuurlijk anders: je huis uitzoeken vanaf een plattegrond in plaats van dat je het in het echt bezichtigt. Goed om te weten is dat we samen naar de locatie kunnen gaan, waar vaak ook een showkantoor staat. Hier kun je onder andere de keuken en badkamer zien en een selectie aan materialen en extra’s die je kunt kiezen.
Daarnaast zijn de kosten koper ietsje hoger bij nieuwbouw, maar we praten hier over anderhalve procent (in totaal zijn de kosten koper bij bestaande bouw 15% en bij nieuwbouw 16,5%). Daar tegenover staat natuurlijk wel dat je bij nieuwbouw voor de komende jaren zo goed als onderhoudsvrij bent en dat nieuwbouwwoningen over het algemeen een stuk beter geïsoleerd zijn.
Nieuwbouw in Quatre Carreres

Wij helpen je bij het vinden van jouw nieuwbouwwoning in Valencia stad

Het kopen van nieuwbouw in Valencia is een goede investering en brengt een hoop voordelen met zich mee. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je bent gevallen voor Valencia stad, maar tegelijkertijd wilt profiteren van alle pluspunten die nieuwbouw heeft ten opzichte van bestaande bouw. Laat ons weten wat je zoekt en wij informeren je graag over alle nieuwbouwprojecten in Valencia stad die er momenteel zijn. Vaak blijkt bij veel nieuwbouwprojecten in Valencia die je op het internet kunt vinden dat al veel, zo niet alles, verkocht is. Dus vraag het ons gerust als je iets hebt gevonden, vaak kunnen we je zo al vertellen of hiervan nog iets beschikbaar is. Ook kunnen we je eventueel goede alternatieven bieden.

We begeleiden je bij het hele proces en zullen je tijdig informeren over de te nemen stappen en houden je uiteraard op de hoogte van de vorderingen van het project.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.