7 x appartement met zwembad te koop in Valencia

Appartement met zwembad te koop Valencia

Denk je aan een appartement met zwembad te koop in Spanje? Dan denk je misschien aan badplaatsen aan de Costa del Sol of Costa Blanca, maar misschien minder snel aan Valencia stad en regio. Toch staan er wel degelijk mooie appartementen met zwembad te koop in Valencia. Vaak gaat het hierbij om nieuwbouwcomplexen, maar er zijn ook appartementen met zwembad te koop die al opgeleverd zijn. We laten ze graag aan je zien!

Een appartement met zwembad in Valencia biedt de perfecte mix van luxe, comfort en levenskwaliteit. Of je nu wilt ontsnappen aan de zomerse hitte, genieten van privacy en ontspanning, of investeren in een betere levensstijl, een appartement met zwembad in Valencia kan aan al deze behoeften voldoen. Het is ook een goede investering wanneer je het appartement koopt om te verhuren voor middellange of lange termijn. Een appartement met zwembad spreekt immers nog meer geschikte huurders aan.

Waag de sprong (of duik) en start de zoektocht naar je eigen stukje paradijs in deze prachtige regio aan de Middellandse Zee. We laten je de mooiste zeven appartementen met zwembad in Valencia zien die op dit moment te koop staan. Het aanbod verandert continu, dus zie je er niks tussen wat bij jou past? Vul een Zoekservice in en wij gaan op zoek in ons netwerk.

1. Nieuwbouwappartement te koop in Valencia stad, wijk Ruzafa

Wie de wijk Ruzafa kent, zal ook meteen weten dat het bijzonder is om hier een appartement met zwembad te vinden. Het is momenteel in aanbouw en zal rond 2025 klaar zijn. Zoals altijd wordt geduld beloond en ben je met de aankoop van een nieuwbouwappartement in dit project straks de gelukkige eigenaar van een flat met zwembad! In Ruzafa!

🛏️ 2-4 slaapkamers 🛁 2 badkamers
💰vanaf 343.000

2. Appartement met zwembad te koop in Naquera, Valencia regio

Kan je niet wachten op je appartement met zwembad in Valencia dan kun je beter voor een instapklaar exemplaar gaan, zoals bijvoorbeeld deze mooie flat in Naquera. Het complex heeft naast een zwembad ook een padelbaan en er zit een parkeerplek inbegrepen in de prijs en dat komt goed uit, want met een auto ben je in 30 minuten in Valencia stad.

🛏️ 2 slaapkamers 🛁 1 badkamer
💰150.000

3. Nieuwbouwappartement te koop in El Puig, Valencia regio

Kan het eigenlijk nog luxer dan een appartement met zwembad in Valencia? Jazeker, stop er een zeezicht bij! Deze appartementen worden momenteel gebouwd in El Puig de Santa Maria, een typisch Valenciaans dorp aan de Middellandse Zee en op ongeveer een kwartier rijden van Valencia stad. Het zwembad heeft net als het appartementencomplex zelf een schitterende vormgeving, waardoor het lijkt alsof je je op een resort bevindt.

🛏️ 2-3 slaapkamers 🛁 2 badkamers
💰vanaf 260.000

4. Appartement met zwembad te koop in Rocafort Valencia regio

Dit nieuwbouwproject wordt gebouwd in Rocafort, een rustig plaatsje nabij Valencia stad  met alle voorzieningen die je nodig hebt binnen handbereik en bovendien ook een heerlijk zwembad. Rocafort is goed verbonden met zowel autowegen als het openbaar vervoer – met de metro sta je in 17 minuten op de Plaza España! Je moet bij dit nieuwbouwproject wel snel zijn; er zijn op het moment van schrijven nog twee appartementen beschikbaar.

🛏️ 3 slaapkamers 🛁 2 badkamers
💰vanaf 326.000

5. Nieuwbouwappartement te koop in Canet d'en Berenguer, Valencia regio

Een kleinschalig project van nieuwbouwappartementen in de Valenciaanse kustplaats Canet d’en Berenguer. Het mooie aan dit project is dat je je op 200 meter van een zandstrand bevindt, maar het allermooiste is natuurlijk dat je direct uit je voordeur een zwembad hebt, waar je ook prima van het zeezicht kunt genieten. Het ultieme vakantiegevoel!

🛏️ 2-4 slaapkamers 🛁 2 badkamers
💰vanaf 225.000

6. Nieuwbouwappartement te koop in Godella, Valencia regio

Deze appartementen maken deel uit van een nieuwbouwproject dat wordt gebouwd in de urbanisatie Campolivar in Godella. Een appartement als deze is een unieke kans om voor minder dan drie ton in deze gewilde urbanisatie te wonen, op slechts 10 kilometer van Valencia stad. Bovendien heb je een prachtig zwembad voor de deur liggen waar je gebruik van kunt maken.

🛏️ 3 slaapkamers 🛁 2 badkamers
💰vanaf 285.000

7. Nieuwbouwappartement te koop in Ruzafa, Valencia stad

We sluiten deze lijst af met nog een nieuwbouwproject – daar zitten de zwembaden – en wederom in onze geliefde wijk Ruzafa. Dit is echter een stuk kleinschaliger project, met een daarbij passend klein zwembad. Desalniettemin een ideale optie voor wie in het bruisende Ruzafa een huis wilt, maar het heerlijk vind wel zo snel mogelijk een frisse duik kan nemen.

🛏️ 2-3 slaapkamers 🛁 2 badkamers
💰vanaf 306.000

Laat ons zoeken naar je droom appartement met zwembad

Zoals gezegd is dit natuurlijk het huidige aanbod appartementen met zwembad in Valencia en kan er veel veranderen in een korte tijd. Maar goed nieuws: wij kunnen je helpen met bijna alle woningen die je online tegenkomt! We zijn een geregistreerd makelaar in Valencia, dus je bent hoe dan ook in goede handen. Het enige wat jou nog rest is het vinden van je droomhuis. Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

 

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Valencia

Makelaar Valencia is gecertificeerd makelaar in Valencia en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Valencia uit te mogen voeren.